Asigurarea CASCO Vintage


Pentru ca intelegem pasiunea, mostenirea culturala si extravaganta trecutului, veghem la transmiterea acestor valori generatiilor urmatoare prin intermediul CASCO Vintage.

CASCO Vintage este un produs de asigurare unic in Romania, dezvoltat de Otto Broker si echipa Uniqa, avand acoperiri special customizate pentru vehicule clasice - masini si motociclete.

Poti incheia o polita CASCO Vintage daca vehiculul detinut are o vechime mai mare de 20 de ani, fie ca este vorba de un youngtimer (20-30 de ani vechime), oldtimer (30-45 de ani vechime) sau o masina de epoca (peste 45 de ani).


Ce riscuri acopera

Image
Daniel Szocs

Corporate Broker

daniel.szocs [ @ ] ottobroker.ro
0726 112 952

Beneficiile Asigurarii CASCO Vintage prin Otto Broker

Atunci cand alegi o asigurare CASCO, iti doresti sa fie varianta optima de pe piata si sa raspunda tuturor cerintelor tale. De ce ti-ai face asigurare CASCO Vintage prin noi? Iata cateva caracteristici care ne diferentiaza.
Otto Broker Alte canale de vanzare
Iti ofera un produs unic pe piata, dezvoltat in parteneriat cu asiguratorul Nu dispun de un produs asemanator
Ai acoperire oriunde si oricand pe teritoriul Romaniei Nu poti beneficia de o acoperire similara
Serviciul unic de Rezolvare Dauna: Otto Broker se ocupa de intreaga solutionare a cazului Te ocupi personal de solutionarea daunei: de la deschiderea dosarului de dauna la asigurator, drumuri la service, monitorizarea fiecarei etape, pana la finalizare

Cum functioneaza polita

Polita  CASCO Vintage se poate incheia pentru vehicule avand vechime peste 20 de ani, aflate in stare de functionare, conservate pentru valoarea lor tehnica si istorica. Acoperirea este doar pentru uz personal, recreere si social, fiind exclusa utilizarea masinii  pentru foloase materiale sau ca mijloc de transport zilnic.

Cu CASCO Vintage ai acoperire pentru maxim 5.000 km/ an. In cazul in care aceasta limita va fi depasita, poti suplimenta cu inca 5.000 km in conditii similare.

Polita iti ofera 2 nivele de acoperire:

  • Auto Physical Damage – funcţionează precum o asigurare facultativă CASCO;
  • Storage, Garage & Events,Transport – asigura vehiculul pe perioada stationarii acestuia in garaj, cand este expus in cadrul unei expozitii, cat şi pe perioada transportului intre cele 2 locatii.

Suplimentar, poti alege sa scapi complet de griji cu serviciul de Rezolvare Dauna oferit Otto Broker. Ne ocupam de solutionarea daunei de la inceput pana la sfarsit: 

  • Te consiliem in momentul aparitiei unei daune acoperite de polita CASCO si pe tot parcursul desfasurarii dosarului de dauna
  • Monitorizam permanent dosarul de dauna
  • Te asistam in fluxul de comunicare dintre unitatea service reparatoare si societatea de asigurare, in vederea obtinerii acceptului de plata final.
;

Societatile de asigurari

Otto Broker colaboreaza cu cei mai buni asiguratori de pe piata pentru a-ti putea propune o gama variata de polite de asigurare. Avem totodata acces la solutii non-standard sau mai competitive fata de cele locale prin accesarea sindicatelor Lloyds. Cu CASCO Vintage ai parte de o solutie de asigurare inovatoare, unica in Romania, creata de Otto Broker.
Logo

Alte asigurari pentru vehicule si transporturi

E foarte important sa ai acoperire in caz de incidente neprevazute pe durata transportului. Otto Broker iti prezinta toate posibilitatile de asigurare de transporturi si vehicule . Iata ce alte asigurari poti incheia prin Otto Broker:

Asigurarile auto pentru o flota de vehicule pot fi foarte avantajoase atunci cand colaborezi cu Otto Broker. Configuram impreuna un program special RCA si CASCO, adaptat necesitatilor flotei si afacerii tale.

Vezi produs

Ca transportator, ai responsabilitatea completa a marfii care ti-a fost incredintata. Beneficiezi de mai multa siguranta cu ajutorul asigurarii CMR, care acopera raspunderea transportatorului pe timpul transportului, pentru daune produse la marfa transportata.

Vezi produs

In timpul transportului de marfa pe cale terestra, aeriana sau maritima, pot aparea multe evenimente neprevazute. Cu asigurarea Cargo, marfurile companiei tale sunt protejate pe durata transportului, in cazul riscurilor de pierdere sau de avariere, la fel si cheltuielile de transport, vamale si alte cheltuieli specificate in clauzele politei.

Vezi produs

Afla mai multe despre asigurarile de transport

Iti punem la dispozitie informatii variate si recomandari despre ofertele de asigurare de transporturi si vehicule de pe piata, precum si alte produse si servicii care te-ar putea interesa.
De ce sa cumperi RCA de la Otto Broker?
Aparent toate asigurarile RCA sunt la fel, insa exista si aspecte la care tu nu te-ai gandit. Spre exemplu, acoperirile suplimentare oferite prin asigurarea Carte Verde sunt diferite de la asigurator la asigurator...
Asigurarea Cargo versus asigurarea CMR
Întrucât polița Cargo este adesea confundată cu polița CMR, vă prezentăm utilitatea și funcționalitatea fiecărei polițe, riscurile acoperite și informațiile necesare pentru încheierea unor astfel de polițe.
Tot ce trebuie sa stii despre asigurarea CMR
Din punct de vedere legislativ, asigurarea CMR este o asigurare facultativa care se supune prevederilor Conventiei privind contractul pentru transportul international de marfuri pe sosele (Conventia CMR).
Contacteaza-ne

Pentru mai multe informatii, contacteaza specialistii Otto Broker.