Avantajele politei CAR-EAR prin Otto Broker


Daca activezi in constructii, cu siguranta te confrunti cu multe situatii neprevazute - diverse accidente insotite de pierderi materiale si chiar vatamari corporale, fie ale lucratorilor, fie ale unor terti. O solutie pentru a acoperi aceste riscuri este asigurarea lucrarilor de constructii-montaj si raspunderea constructorilor - CAR-EAR.

Asigurarea CAR (Contractor’s All Risk) sau EAR (Erection All Risk) reprezinta o acoperire de tip “toate riscurile” pentru lucrari de constructii/montaj efectuate de catre un antreprenor pentru un Beneficiar, fie el public sau privat. Totodata, poti sa inchei o astfel de polita si direct, ca Beneficiar.

Daca esti interesat sa-ti asiguri compania cu o polita pentru constructii, iti recomandam sa te consulti cu Otto Broker, un broker de asigurari cu expertiza in acest domeniu, fiindca astfel vei obtine cel mai bun raport dintre pretul platit si protectia obtinuta.


Ce riscuri acopera

Image
Vlad Stoichitescu

Corporate Broker

vlad.stoichitescu [ @ ] ottobroker.ro
0729 929 576

Beneficiile Asigurarii CAR/EAR prin Otto Broker

Avantajul pe care il ai atunci cand lucrezi cu Otto Broker este ca afli despre toate politele pentru constructii disponibile, precum si detaliile legate de clauze suplimentare acoperite. De ce ai incheia o polita CAR/EAR la noi? Iata cateva caracteristici care ne diferentiaza.
Otto Broker Alte canale de vanzare
Ai parte de consultanta de la brokeri cu expertiza si intelegere a domeniului tau de activitate, pentru a obtine cel mai bun raport cost-beneficii Iti ofera servicii standard si au intelegere limitata a proiectelor de constructii si implicit a riscurilor, astfel ca exista riscul sa inchei o polita partial potrivita afacerii tale
Iti ofera consultanta in legatura cu orice produs si serviciu, de luni pana duminica, intre orele 9 – 21, precum si asistenta de-a lungul intregului proces de rezolvare a daunei, incepand de la avizarea catre asigurator, prezenta la constatare, administrarea fluxului de documente si obtinerea despagubirii. Majoritatea brokerilor nu ofera acest serviciu si lucreaza doar in timpul saptamanii, la program clasic: 9-17
Iti optimizezi costurile: brokerii nostri negociaza cele mai bune oferte cu companiile de asigurari Nu prezinta o oferta comparativa si/sau afli de un numar limitat de oferte, care au costuri prestabilite

Cum functioneaza polita

Costurile unei acoperiri CAR/EAR se situeaza in intervalul 0,10% – 0,25% din suma asigurata la Sectiunea I, anumite clauze influentand, de asemenea, costul politei. Fiind un domeniu foarte complex, ai nevoie de cele mai bune recomandari, de aceea Otto Broker iti pune la dispozitie serviciile specialistilor nostri in asigurari pentru constructii civile. In acest fel, poti sa fii sigur ca alegi cea mai potrivita si avantajoasa polita pentru afacerea ta.

Esti beneficiarul lucrarilor?

  • Ai nevoie de o asigurare bine construita, cu clauzele si acoperirile adaptate proiectului.
  • Te sfatuim sa contractezi polita de constructii-montaj ca sa-ti protejezi interesele cat mai bine si sa ai controlul deplin asupra banilor cheltuiti.

Esti constructor?

  • Cel mai important lucru pentru tine este ca polita sa fie adaptata specificului lucrarilor.
  • Experienta noastra ne ajuta sa-ti oferim costuri optimizate si o polita bine structurata.
  • In plus, putem include clauze care sa asigure flexibilitatea personalului si a utilajelor.
  • Este important ca obligatiile constructorului, asa cum apar ele in polita, sa fie cunoscute de catre managementul direct implicat in santier.

Fie ca esti un constructor prevazator sau un beneficiar vizionar, Otto Broker iti ofera asistenta in momentul in care decizi care va fi specificul politei tale, astfel incat sa obtii cel mai potrivit plan de acoperire pentru proiectele tale. Noi te putem ajuta sa-ti configurezi o polita de asigurare complet adaptata nevoilor tale, prin identificarea riscurilor potentiale din prisma specificului lucrarilor executate, a vecinatatilor santierului, a utilajelor ce urmeaza a fi folosite etc., precum si acoperirea lor intr-un procent satisfacator si la un pret corect.

;

Societatile de asigurari

Viitorul afacerii tale depinde, intr-o buna masura, si de masurile de precautie pe care ti le iei referitor la eventuale riscuri. Otto Broker colaboreaza cu cei mai buni asiguratori de pe piata pentru a-ti putea propune o gama variata de polite de asigurare. Avem totodata acces la solutii non-standard sau mai competitive fata de cele locale prin accesarea sindicatelor Lloyds.

Asigurari similare

In momentul in care detii o companie in domeniul constructiilor, asigurarea lucrarilor este una dintre primele masuri de precautie pe care trebuie sa le iei. Otto Broker iti propune mai multe tipuri de polite, in functie de nevoile afacerii pe care o detii.

Cu o astfel de asigurare ai certitudinea ca, indiferent de riscurile la care sunt expuse imobilele sau bunurile necesare in desfasurarea activitatii companiei, vei depasi mai usor eventualele probleme, atat din punct de vedere financiar, cat si din punct de vedere al timpului necesar remedierii daunelor.

Vezi produs

Asigurarea CPM este o acoperire pentru echipamentele si instalatiile folosite pentru desfasurarea activitatii, in eventualitatea producerii oricarei daune sau deteriorari neprevazute sau accidentale.

Specialistii Otto Broker te ajuta sa configurezi o polita complet adaptata nevoilor afacerii tale, prin identificarea atat a utilajelor asigurabile, cat si a celor pentru care polita ar avea un grad mic de aplicabilitate, ceea ce va rezulta intr-un raport cost-beneficii cat mai bun.

Vezi produs

Afla mai multe despre asigurarile de constructii si proprietati

Iti punem la dispozitie informatii variate si recomandari despre ofertele de asigurare de proprietati si bunuri disponibile, precum si despre alte produse si servicii care te-ar putea interesa.
Studiu de caz: Asigurarea de garantie versus scrisoarea de garantie bancara
Asigurarile de garantii se dovedesc o alternativa foarte competitiva la scrisorile de garantie bancara, oferind numeroase beneficii financiare.
Asigurarea de garantie versus scrisoarea de garantie bancara
Garanţia de participare/ buna executie se constituie prin virament bancar sau printr-un instrument de garantare emis de o societate bancara ori de o societate de asigurari.
Soluții de asigurări pentru accidentele angajaților
Accidentele pot avea loc oriunde și în momente neașteptate, în multe cazuri consecințele lor fiind mai grave decât ne-am putea imagina. Ești responsabil de angajații tăi și de consecințele pe care un accident de muncă le provoacă.
Contacteaza-ne

Pentru mai multe informatii, contacteaza specialistii Otto Broker.