Active protejate cu Otto Broker


Bunurile si imobilele detinute de compania ta au nevoie de acoperire in eventualitatea unor situatii neprevazute. Poti asigura atat cladiri avand destinatia de sediu administrativ, dar si hale de productie sau alte constructii, cat si bunurile, utilajele si stocurile de marfa, materiale si materii prime din cladiri.

Exista numeroase posibilitati de asigurare pe piata, iar brokerii nostri iti pot recomanda cele mai potrivite polite in functie de nevoile companiei tale.


Image
Vlad Stoichitescu

Corporate Broker

vlad.stoichitescu [ @ ] ottobroker.ro
0729 929 576

Beneficiile Asigurarii de Active prin Otto Broker

Avantajul pe care il ai atunci cand lucrezi cu Otto Broker este ca afli despre toate politele disponibile, precum si detaliile legate de clauze suplimentare acoperite. De ce ai incheia o polita de proprietati la noi? Iata cateva caracteristici care ne diferentiaza.
Otto Broker Alte canale de vanzare
Poti alege dintr-o gama larga de acoperiri, personalizate in functie de nevoile afacerii tale Ai la dispozitie un numar limitat de oferte, fara posibilitatea de a le adapta la specificul afacerii tale
Iti ofera consultanta in legatura cu orice produs si serviciu, de luni pana duminica, intre orele 9 – 21, precum si asistenta de-a lungul intregului proces de rezolvare a daunei, incepand de la avizarea catre asigurator, prezenta la constatare, administrarea fluxului de documente si obtinerea despagubirii Majoritatea brokerilor nu ofera acest serviciu si lucreaza doar in timpul saptamanii, la program clasic: 9-17
Obtii costuri foarte avantajoase: brokerii nostri negociaza cele mai bune oferte cu companiile de asigurari Iti prezinta numai oferte standard, care au costuri prestabilite

Cum functioneaza polita

Daca apelezi la serviciile Otto Broker, primesti consultanta pentru a alege cele mai potrivite acoperiri pentru afacerea ta. Astfel, indiferent de riscurile la care sunt expuse imobilele sau bunurile necesare in desfasurarea activitatii, vei depasi mai usor eventualele probleme, atat din punct de vedere financiar, cat si din punct de vedere al timpului necesar remedierii daunelor.

Brokerii nostri vor include toate clauzele necesare in polita de asigurare, pentru a fi sigur ca esti acoperit potrivit specificului afacerii tale. Mai mult, Otto Broker se asigura ca bunurile tale vor avea parte de o evaluare exacta si ca absolut toti factorii de risc la care este expusa afacerea ta vor fi luati in calcul.

Impreuna putem dezvolta o solutie personalizata care te va scuti de cheltuieli inutile, astfel incat sa nu platesti pentru ceva care nu-ti este necesar. Noi ne asiguram ca obligatiile tale din contractul de asigurare sunt adaptate la realitatea afacerii pe care o detii.

;

Societatile de asigurari

Viitorul afacerii tale depinde, intr-o buna masura, si de masurile de precautie pe care ti le iei referitor la eventuale riscuri. Otto Broker colaboreaza cu cei mai buni asiguratori de pe piata pentru a-ti putea propune o gama variata de polite de asigurare. Avem totodata acces la solutii non-standard sau mai competitive fata de cele locale prin accesarea sindicatelor Lloyds.

Tipuri de asigurari pentru active

In momentul in care detii o companie, asigurarea cladirilor si a bunurilor este una dintre primele masuri de precautie pe care trebuie sa ti le iei. Exista mai multe solutii de asigurari pe care le poti incheia pentru a-ti proteja afacerea, cu acoperire pentru cladiri de sedii administrative, halele de productie, precum si bunuri, utilaje si stocuri de marfa. Otto Broker iti propune acoperierea potrivita afacerii tale si te ajuta sa optimizezi costurile politei.
Polita iti ofera siguranta ca, indiferent de factorii care iti pot afecta afacerea, beneficiezi de protectie financiara pentru investitie.
Cu acest tip de asigurare, ai protectie pentru bani si/sau valori, precum si pentru bunurile destinate pastrarii valorilor pe timpul depozitarii sau in perioada de lucru cu clientii la ghisee sau pe timpul transportului.
Daca ai o companie de constructii-montaj, ar trebui sa iei in calcul incheierea unei asigurari CPM. Polita asigura protectie pentru masini, masini-unelte, utilaje, echipamente, agregate, motoare, instalatii sau linii tehnologice, precum si orice alte bunuri care se pot asimila acestora. Conditia este ca, la momentul incheierii asigurarii, aceste bunuri sa fie operationale conform scopului pentru care au fost produse, sa fi trecut probele de punere in functiune, si, prin intrebuintarea lor, sa poata fi transportabile.
Cu aceasta polita ai protectie financiara pentru diversele tipuri de culturi si siguranta ca, in cazul compromiterii recoltei in urma unui eveniment asigurat, poti relua ciclul de productie fara a apela la fonduri suplimentare.
Polita iti ofera acoperire pentru echipamentele de tehnica de calcul si birotica, telecomunicatii, instalatii si echipamente speciale in diferite domenii – medicina, transmisie radio/TV, automatizari, masura si control, testare, avertizare/armare.
Asigurarea ofera protectie pentru masini-utilaje, masini-unelte, echipamente, motoare, instalatii sau linii tehnologice, precum si orice alte echipamente asimilate acestora, fiind valabila in timpul perioadei de exploatare a masinilor/utilajelor, dar si pe perioada neutilizarii, precum si in timpul operatiilor de asamblare/dezasamblare in scopul curatarii, mentinerii sau repararii lor.
Polita te protejeaza in cazul pierderilor de venituri cauzate de intreruperea temporara a activitatii in urma producerii unui risc asigurat, inclusiv ca urmare a avariilor accidentale sau daunelor la echipamentele electronice.

Afla mai multe despre asigurarile de active

Iti punem la dispozitie informatii variate si recomandari despre ofertele de asigurare de proprietati si bunuri disponibile, precum si despre alte produse si servicii care te-ar putea interesa.
Solutii de asigurari pentru industria producatorilor de componente auto
Inauguram aici o noua serie de articole, in care vom detalia solutii de asigurari pentru diverse domenii de activitate. Pentru primul studiu de caz am ales exemplul unui producator de componente auto.
Solutii de asigurari pentru industria ospitalitatii- studiu de caz
In cadrul seriei noastre de studii de caz am ales acum exemplul unui lant de cafenele. Ca proprietar al unei astfel de afaceri ai de infruntat mai multe riscuri potentiale, cum ar fi:
Solutii de asigurari pentru distributie
In cadrul seriei de articole cu solutii de asigurari pentru diverse domenii de activitate, am ales pentru acest studiu de caz exemplul unui importator de fructe si legume conservate
Contacteaza-ne

Pentru mai multe informatii, contacteaza specialistii Otto Broker.