Avantajele politei CPM prin Otto Broker


In multe situatii, echipamentele si utilale folosite in constructii sunt complexe, cu piese scumpe si, uneori, greu de procurat, iar un eveniment neprevazut ar putea afecta serios atat cash-flow-ul companiei, cat si activitatile dependente de respectivele utilaje.

Asigurarea CPM este o acoperire pentru echipamentele si instalatiile folosite pentru desfasurarea activitatii, in eventualitatea producerii oricarei daune, deteriorari neprevazute sau accidentale. Brokerii nostri te ajuta sa configurezi o polita complet adaptata nevoilor afacerii tale, prin identificarea atat a utilajelor asigurabile, cat si a celor pentru care polita ar avea un grad mic de aplicabilitate, ceea ce va rezulta intr-un raport cost-beneficii cat mai bun.

E bine de stiut ca asigurarea CPM poate fi cu usurinta asimilata unei polite CASCO pentru autovehicule, functionand in aceeasi maniera si pe aceleasi principii, dar aplicata la specificul tehnic al bunurilor asigurate.


Ce riscuri acopera

Image
Vlad Stoichitescu

Corporate Broker

vlad.stoichitescu [ @ ] ottobroker.ro
0729 929 576

Beneficiile Asigurarii CPM prin Otto Broker

Avantajul pe care il ai atunci cand lucrezi cu Otto Broker este ca afli despre toate politele disponibile, precum si detaliile legate de clauze suplimentare acoperite. De ce ai incheia o polita CPM prin Otto Broker? Iata cateva caracteristici care ne diferentiaza.
Otto Broker Alte canale de vanzare
Ai acoperire pentru multe riscuri posibile, de la dezastre naturale la furt si talharie, in functie de specificul companiei tale Ai la dispozitie oferte standard, care nu raspund in totalitate specificului afacerii tale
Obtii costuri foarte avantajoase pentru bunurile asigurabile, pe baza analizei facute de brokerii nostri. Ai parte de servicii limitate privind flexibilitatea politei de asigurare.
Iti ofera consultanta in legatura cu orice produs si serviciu, de luni pana duminica, intre orele 9 – 21 Majoritatea brokerilor lucreaza doar in timpul saptamanii, la program clasic: 9-17

Cum functioneaza polita

Pentru a beneficia de cea mai buna oferta de asigurare pentru afacerea ta, te vom ruga sa completezi o cerere-chestionar tip cu informatii despre asigurat si o anexa cu bunurile ce se doresc a fi acoperite si elementele ce le caracterizeaza: producator, tip, anul fabricatiei, daca mai este in garantie, valoarea de nou etc.

Suma la care se asigura bunurile este declarata de catre asigurat si este egala cu valoarea de inlocuire a echipamentelor si utilajelor asigurate cu altele noi care au aceleasi caracteristici si aceeasi capacitate, inclusiv cheltuielile de transport pana la santier, cheltuielile de asamblare, taxele vamale, precum si alte taxe.

Costurile unei acoperiri CPM se situeaza in intervalul 0,5 – 1,5%, in functie de tipul utilajului, valoarea de asigurare, fransize, modalitate de plata, etc.

De asemenea, serviciile noastre aduc valoare in cazul producerii unui risc asigurat (sau, mai exact, a unui risc care nu este exclus). Astfel, Otto Broker te asista de-a lungul intregului proces de rezolvare a daunei, incepand de la avizarea catre Asigurator, prezenta la constatare, administrarea fluxului de documente si obtinerea despagubirii.

;

Societatile de asigurari

Viitorul afacerii tale depinde, intr-o buna masura, si de masurile de precautie pe care ti le iei referitor la eventuale riscuri. Otto Broker colaboreaza cu cei mai buni asiguratori de pe piata pentru a-ti putea propune o gama variata de polite de asigurare.

Alte asigurari de cladiri si bunuri

Asigurarea cladirilor si a bunurilor este una dintre primele masuri de precautie pe care trebuie sa le iei. Otto Broker iti propune mai multe tipuri de polite, in functie de necesitatile afacerii tale.

Cu o astfel de asigurare ai certitudinea ca, indiferent de riscurile la care sunt expuse imobilele sau bunurile necesare in desfasurarea activitatii companiei, vei depasi mai usor eventualele probleme, atat din punct de vedere financiar, cat si din punct de vedere al timpului necesar remedierii daunelor.

Vezi produs

Asigurarea CAR (Contractor’s All Risk) sau EAR (Erection All Risk) este o acoperire de tip “toate riscurile” pentru lucrari de constructii/montaj efectuate, uzual, de catre un antreprenor pentru un beneficiar, fie el public sau privat. Polita se poate incheia si de catre beneficiar direct. In momentul in care inchei o astfel de polita, este recomandat sa discuti cu un broker de asigurari cu expertiza in acest domeniu, fiindca numai asa vei obtine cel mai bun raport dintre pretul platit si protectia obtinuta.

Vezi produs

Afla mai multe despre asigurarile de bunuri si proprietati

Iti punem la dispozitie informatii variate si recomandari despre ofertele de asigurare de proprietati si bunuri disponibile, precum si despre alte produse si servicii care te-ar putea interesa.
Asigurari pentru cladiri si bunuri
Exista mai multe tipuri de asigurari prin care puteti proteja patrimoniul sau veniturile companiei dumneavoastra. Optand pentru astfel de asigurari veti avea certitudinea ca, indiferent de riscurile la care sunt expuse...
Soluții de asigurări pentru prestatorii de servicii
În seria noastră de studii de caz am ales exemplul unei companii specializate în soluții complexe de procesare și document management, de la consultanță, până la implementare și post-implementare.
Studiu de caz: Asigurarea de garantie versus scrisoarea de garantie bancara
Asigurarile de garantii se dovedesc o alternativa foarte competitiva la scrisorile de garantie bancara, oferind numeroase beneficii financiare:
Contacteaza-ne

Pentru mai multe informatii, contacteaza specialistii Otto Broker.