Asigurarea de raspunderi speciale


In mediul de afaceri actual, asigurarile de raspundere sunt nu numai un element de siguranta, ci si o dovada a soliditatii, imbunatatind imaginea si reputatia companiei pe care o detii.

Pentru a fi cu adevarat eficiente, aceste polite necesita expertiza complexa si o buna intelegere a domeniului de aplicare, asa cum iti pot oferi specialistii in asigurari Otto Broker. Atunci cand alegi sa colaborezi cu Otto Broker beneficiezi de acoperire optima la cel mai bun pret.

Din categoria politelor de raspunderi speciale fac parte asigurarile pentru erori si omisiuni, cele pentru atacuri cibernetice si instituii financiare sau alte raspunderi tailor-made.


Image
Vlad Stoichitescu

Corporate Broker

vlad.stoichitescu@ottobroker.ro
0729 929 576

Beneficiile Asigurarii de Raspunderi Speciale prin Otto Broker

Avantajul pe care il ai atunci cand lucrezi cu Otto Broker este ca afli despre toate politele disponibile, precum si detaliile legate de clauze suplimentare acoperite. De ce ai incheia o asigurare de raspunderi speciale prin Otto Broker? Iata cateva caracteristici care ne diferentiaza.
Otto Broker Alte canale de vanzare
Primesti consultanta pentru alegerea unei acoperiri in conformitate cu expunerea companiei si poti opta pentru clauze suplimentare Ai parte doar de servicii standard de asigurare si experienta redusa in intelegerea riscurilor la care compania este expusa
Ai acces atat la polite oferite de asiguratori locali, cat si la solutii din pietele externe Afli de un numar limitat de oferte, care raspund partial riscurilor la care esti expus
Iti ofera consultanta permanenta in legatura cu orice produs de asigurare si serviciu care poate reduce riscurile la care e expusa afacerea ta Suportul post -vanzare este oferit in limita intelegerii problemei si de multe ori doar reactiv

Societatile de asigurari

Viitorul afacerii tale depinde, intr-o buna masura, si de masurile de precautie pe care ti le iei referitor la eventuale riscuri. Otto Broker colaboreaza cu cei mai buni asiguratori de pe piata pentru a-ti putea propune o gama variata de polite de asigurare. Avem totodata acces la solutii non-standard sau mai competitive fata de cele locale prin accesarea sindicatelor Lloyds.

Tipuri de asigurari de raspunderi speciale

Politele de raspundere civila cuprind o gama larga de acoperiri si continua sa se diversifice, deoarece raspunderile si nevoile persoanelor juridice sunt in continua crestere. Iata ce asigurari de raspunderi speciale poti incheia prin Otto Broker

Erorile sau omisiunile sunt uneori inevitabile si pot interveni in cariera oricarui profesionist. Sub presiunea timpului sau intr-un mediu stresant orice profesionist isi asuma responsabilitati care pot genera uneori daune sau pierderi financiare pentru terti.

Remunerarea cererilor de despagubire formulate impotriva unei companii s-ar putea dovedi dificil de suportat pentru capacitatea sa financiara. Asigurarea de raspundere civila profesionala pentru erori si omisiuni ofera protectia financiara necesara in cazul in care trebuie platita o despagubire unui client, pentru prejudiciile financiare produse acestuia din culpa, in legatura cu activitatea profesionala desfasurata.

Studii recente indica faptul ca riscurile cibernetice se numara printre cele mai importante amenintari la care este expusa o afacere. Pe masura ce tehnologia devine tot mai complexa si mai prezenta in organizatii, creste si expunerea, iar polita de raspundere cibernetica devine tot mai necesara.

Atacurile cibernetice pot lua forme diverse, de la furt de informatii, la blocarea de website-uri sau servicii. Un atac cibernetic poate determina pierderi de date, pierderi de profit (business interruption) sau poate atrage raspunderea civila si provoca daune reputatiei. Toate aceste riscuri pot fi acoperite prin asigurarea pentru raspundere cibernetica.

Aceasta polita iti protejeaza compania, precum si managerii si angajatii sai impotriva presupuselor greseli in indeplinirea sau neindeplinirea serviciilor profesionale.

Este o polita tot mai necesara, pe fondul cresterii numarului de investigatii ale autoritatilor de supraveghere si reglementare si al numeroaselor reglementari care vizeaza un control tot mai strict, ceea ce conduce la cresterea semnificativa a amenzilor, penalitatilor, litigiilor si a soliciarilor de daune.

In plus, sunt tot mai numeroase si litigiile si solicitarile de daune din partea investitorilor insitutionali si clientilor privati.

Afla mai multe despre asigurarile de raspundere

Iti punem la dispozitie informatii variate si recomandari despre politele de raspundere, precum si alte produse si servicii care te-ar putea interesa.
Top 5 cele mai comune tipuri de asigurari de raspundere civila
Asigurarea de raspundere civila generala sau delictuala este menita sa-ti ofere protectie impotriva cererilor de despagubire venite de la tertii prejudiciati de reprezentantii companiei.
Soluții de asigurări pentru industria ospitalității- studiu de caz
În cadrul seriei noastre de studii de caz am ales acum exemplul unui lanț de cafenele. Ca proprietar al unei astfel de afaceri ai de înfruntat mai multe riscuri potențiale, cum ar fi:
Asigurarea de sanatate – avantaje pentru angajati si angajatori
Cu asigurarea privata de sanatate permiteti angajatilor accesul la servicii medicale de calitate, atat în spitalele de stat, cat si in cele private.
Contacteaza-ne

Pentru mai multe informatii, contacteaza specialistii Otto Broker.