Siguranta transporturilor cu Otto Broker


Daca esti transportator national sau international, esti expus unei presiuni constante legate de eventualitatea in care deteriorezi sau distrugi marfa care ti-a fost incredintata. Ce se intampla intr-o astfel de situatie?

Otto Broker iti pune la dispozitie polita CMR – optiunea de asigurare a raspunderii transportatorului, in calitate de caraus, pentru dauna produsa marfurilor transportate. Esti acoperit atunci cand faci transporturi de marfuri cu autovehicule aflate in proprietatea ta sau inchiriate in acest scop si poti privi aceste riscuri cu mai multa relaxare.


Ce riscuri acopera?

Image
Paula Hircan

Corporate Broker

paula.hircan [ @ ] ottobroker.ro
0725 346 920

Beneficiile Asigurarii CMR prin Otto Broker

Avantajul pe care il ai atunci cand lucrezi cu Otto Broker este ca afli despre toate solutiile disponibile, precum si detaliile legate de clauze suplimentare acoperite. De ce ai incheia o polita CMR la noi? Iata cateva caracteristici care ne diferentiaza.
Otto Broker Alte canale de vanzare
Analizam atent afacerea ta si riscurile si iti recomandam si serviciile suplimentare pentru care poti opta, pentru a avea cea mai buna acoperire. Ai parte doar de servicii standard de asigurare, fara alte beneficii
Iti ofera consultanta in legatura cu orice produs si serviciu, de luni pana duminica, intre orele 9 – 21 Majoritatea brokerilor lucreaza doar in timpul saptamanii, la program clasic: 9-17
Iti optimizezi costurile: brokerii nostri negociaza cele mai bune oferte cu companiile de asigurari Afli de un numar limitat de oferte, care au costuri prestabilite

Cum functioneaza polita

Prima de asigurare pentru polita CMR se calculeaza in functie de:

  • natura marfurilor transportate;
  • detalii privind vehiculul utilizat pentru transport;
  • suma asigurata solicitata de asigurat.

Suma despagubita in cazul pierderii totale sau partiale a marfii se determina pe baza:

  • costului marfii la locul si momentul primirii acesteia pentru transport;
  • cursului bursei sau pretul curent al pietei;
  • valorii uzuale a marfurilor de acelasi fel si aceeasi calitate;

Alaturi de acestea se restituie si taxa de transport, taxe vamale si celelalte cheltuieli in legatura cu transportul marfii.

Chiar daca exista un plafon maxim fixat de CMR, sunt societati de asigurari care iti ofera posibilitatea sa alegi o acoperire superioara. Echipa Otto Broker te poate ajuta cu informatii suplimentare, pentru ca tu sa obtii cea mai buna acoperire.

Experienta noastra in calitate de consultanti te poate ajuta sa obtii conditii de cost si acoprire mai avantajoase pentru polita ta. Otto Broker negociaza cele mai bune conditii financiare cu un numar mare de asiguratori de pe piata. Iti recomandam sa ai in vedere si alte aspecte importante, cum ar fi reputatia asiguratorului sau riscurile asigurate, chestiuni care contribuie in mod direct la reputatia pe care ti-o construiesti si ii intereseaza, de asemenea, pe oricare dintre clientii cu care lucrezi.

;

Societatile de asigurari

Viitorul afacerii tale depinde, intr-o buna masura, si de masurile de precautie pe care ti le iei referitor la eventuale riscuri. Otto Broker colaboreaza cu cei mai buni asiguratori de pe piata pentru a-ti putea propune o gama variata de polite de asigurare. Avem totodata acces la solutii non-standard sau mai competitive fata de cele locale prin accesarea sindicatelor Lloyds.
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Alte asigurari pentru vehicule

O flota de vehicule poate fi expusa riscurilor, iar despagubirile sunt foarte costisitoare. De aceea, e important sa ai acoperire in caz de incidente neasteptate, indiferent de categoria de vehicule din care este alcatuita flota.
Asigurarile auto pentru o flota de vehicule pot fi foarte avantajoase atunci cand colaborezi cu Otto Broker, pentru ca iti ofera un pachet special RCA si CASCO, adaptat necesitatilor afacerii tale.

Vezi produs
In timpul transportului de marfa pe cale terestra, aeriana sau maritima, pot aparea multe evenimente neprevazute. Cu asigurarea Cargo, marfurile companiei tale sunt protejate pe durata transportului, in cazul riscurilor de pierdere sau de avariere, la fel si cheltuielile de transport, vamale si alte cheltuieli specificate in clauzele politei.

Vezi produs

Afla mai multe despre asigurarile de transporturi

Iti punem la dispozitie informatii variate si recomandari despre ofertele de asigurare de transporturi de pe piata, precum si despre alte produse si servicii care te-ar putea interesa.
De ce sa cumperi RCA de la Otto Broker?
Aparent toate asigurarile RCA sunt la fel, insa exista si aspecte la care tu nu te-ai gandit. Spre exemplu, acoperirile suplimentare oferite prin asigurarea Carte Verde sunt diferite de la asigurator la asigurator.
Asigurarea Cargo versus asigurarea CMR
Întrucât polița Cargo este adesea confundată cu polița CMR, vă prezentăm utilitatea și funcționalitatea fiecărei polițe, riscurile acoperite și informațiile necesare pentru încheierea unor astfel de polițe.
Tot ce trebuie sa stii despre asigurarea CMR
Polita CMR este asigurarea de raspundere a transportatorului, in calitate de caraus, pentru marfa transportata.
Contacteaza-ne

Pentru mai multe informatii, contacteaza specialistii Otto Broker.