Asigurarea de raspundere civila generala


Chiar si atunci cand o companie functioneaza perfect, este posibil sa se produca un accident. Asigurarea de raspundere civila generala garanteaza ca nu va trebui sa reduci profitul companiei pe care o detii ca urmare a unor incidente neprevazute, care pot genera daune materiale sau vatamari corporale. Aceasta polita este menita sa ofere protectie impotriva cererilor de despagubire venite de la tertii prejudiciati de reprezentantii companiei, mai ales daca afacerea include procese sau activitati care au potentialul de a afecta terte parti.

Asigurarea de raspundere civila generala acopera toata gama de activitati, de la productie si prestari servicii, pana la cele comerciale. In acelasi timp, se adreseaza si birourilor si cabinetelor profesionale, dar si fundatiilor si organizatiilor non-profit. Specialistii Otto Broker iti ofera consultanta pentru a alege cea mai potrivita polita pentru specificul companiei tale.


Ce riscuri acopera

Image
Vlad Stoichitescu

Corporate Broker

vlad.stoichitescu [ @ ] ottobroker.ro
0729 929 576

Beneficiile Asigurarii de Raspundere Generala prin Otto Broker

Avantajul pe care il ai atunci cand lucrezi cu Otto Broker este ca afli despre toate politele disponibile, precum si detaliile legate de clauze suplimentare acoperite. De ce ai incheia o asigurare de raspundere civila generala prin Otto Broker? Iata cateva caracteristici care ne diferentiaza.
Otto Broker Alte canale de vanzare
Iti ofera posibilitatea de a alege solutii variate de asigurare, in functie de specificul companiei tale Ai parte doar de servicii standard de asigurare
Brokerii nostri iti recomanda cele mai potrivite polite care acopera prejudiciile aduse tertilor Alte servicii sunt prestabilite, fara sa ai posibilitatea de a le personaliza
Iti ofera consultanta permanenta in legatura cu orice produs si serviciu Majoritatea brokerilor lucreaza doar in timpul saptamanii, la program clasic

Cum functioneaza polita

Asigurarea de raspundere civila te acopera din doua puncte de vedere: in primul rand, iti protejeaza afacerea; in al doilea rand, iti imbunatateste imaginea si reputatia.

Expertii nostri ofera consultanta si sugereaza o limita de asigurare corespunzatoare riscurilor care pot afecta activitatea companiei. In urma unei evaluari adecvate a profilului afacerii, te ajutam sa alegi o polita de asigurare care sa-ti ofere posibilitatea de a evita eventualele procese si care sa creasca gradul de protectie impotriva pericolelor semnalate.

Este posibil ca “raspunderea civila” sa fie un concept confuz, insa consultantii Otto Broker iti recomanda sa-i acorzi atentia cuvenita, din cauza expunerii companiei tale fata de terti. Exista cu siguranta posibilitatea sa fii nepregatit in fata unei situatii ce poate sa aduca mari pierderi pentru compania ta. Spre exemplu, pentru o prima de asigurare de 1.000 euro/an, platibila in rate trimestriale, beneficiaza de acoperire un business in limita a 500.000 euro, ceea ce poate reprezenta o depagubire greu de suportat pentru afacerea ta.

;

Societatile de asigurari

Viitorul afacerii tale depinde, intr-o buna masura, si de masurile de precautie pe care ti le iei referitor la eventuale riscuri. Otto Broker colaboreaza cu cei mai buni asiguratori de pe piata pentru a-ti putea propune o gama variata de polite de asigurare. Avem totodata acces la solutii non-standard sau mai competitive fata de cele locale prin accesarea sindicatelor Lloyds.

Tipuri de asigurari de raspundere generala

Politele de raspundere civila cuprind o gama larga de acoperiri si continua sa se diversifice, deoarece raspunderile si nevoile persoanelor juridice sunt in continua crestere. In aceeasi masura, persoanele fizice necesita solutii de acoperire referitor la raspunderile pe care le au fata de terti. Iata ce asigurari poti incheia prin Otto Broker:
Daca specificul companiei pe care o detii este de a inchiria spatii locative sau comerciale, ar trebui sa iei in calcul o astfel de polita. Sunt despagubite prejudiciile aduse chiriasilor, fie persoane fizice sau juridice, ca urmare a unor fapte savarsite din neglijenta, imprudenta ori omisiune.
Daca biroul companiei se afla intr-un spatiu inchiriat, optiunea de asigurare a chiriasului fata de proprietar te acopera in cazul in care, din neglijenta, din imprudenta ori omisiune, ai produs deteriorari ale spatiului. Astfel, potentialele daune vor fi achitate de catre asigurator direct catre proprietar, fara sa iti afecteze cash flow-ul companiei.
Ai optiunea de a extinde asigurarea fata de angajati. De exemplu, daca din vina companiei se intampla ca angajatii sa fie vatamati sau sa le fie distruse bunuri, asiguratorul le plateste acestora despagubirile, in limita stabilita in polita.
Aceasta polita completeaza acoperirea raspunderii civile generale astfel incat sa fii protejat si dupa finalizarea prestarii serviciilor si receptionarea acestora de catre clienti, intrucat raspunderea unei companii ce presteaza servicii nu inceteaza odata cu finalizarea lucrarilor. Polita se adreseaza unei game variate de prestatori de servicii: ateliere de reparatii electrocasnice, spalatorii/ curatatorii, servicii de curatenie cladiri etc.
Daca afacerea ta consta in producerea sau comercializarea unor bunuri ale caror potentiale defecte ar putea aduce prejudicii clientilor, cu ajutorul acestei asigurari scapi de grija angajarii unui avocat in cazul unui proces intentat de pagubit, cat si a despagubirilor catre partile afectate. Aceasta polita iti acopera si cheltuielile de judecata, costuri de imagine si chiar costurile retragerii produselor din piata.

Poti asigura bunuri diverse, spre exemplu aparaturi si masini pe santiere sau chiar cladiri nesigure in urma carora se pot produce accidente.

Expertii nostri iti ofera consultanta si sugereaza o limita de asigurare corespunzatoare riscurilor care iti pot afecta activitatea. Evaluam atent profilul afacerii tale si te ajutam sa alegi o polita de asigurare care sa ofere posibilitatea de a evita eventualele procese si care sa creasca gradul de protectie impotriva pericolelor semnalate.

Afla mai multe despre asigurarile de raspundere

Iti punem la dispozitie informatii variate si recomandari despre ofertele de asigurare de raspundere, precum si alte produse si servicii care te-ar putea interesa.
Top 5 cele mai comune tipuri de asigurari de raspundere civila
Asigurarea de raspundere civila generala sau delictuala este menita sa-ti ofere protectie impotriva cererilor de despagubire venite de la tertii prejudiciati de reprezentantii companiei.
Asigurari pentru cladiri si bunuri
Exista mai multe tipuri de asigurari prin care puteti proteja patrimoniul sau veniturile companiei dumneavoastra. Optand pentru astfel de asigurari veti avea certitudinea ca, indiferent de riscurile la care sunt expuse.
Asigurarea de sanatate – avantaje pentru angajati si angajatori
Cu asigurarea privata de sanatate permiteti angajatilor accesul la servicii medicale de calitate, atat în spitalele de stat, cat si in cele private.
Contacteaza-ne

Pentru mai multe informatii, contacteaza specialistii Otto Broker.