Vezi  ce  palarie  Otto  Broker
ti  se  potriveste

Povestea noastra

Povestea noastra a inceput in urma cu 15 ani. Ne numeam Total Advisor Insurance Broker si voiam sa facem foarte mult brokeraj corporate folosind o abordare foarte consultativa. Era o provocare foarte mare pentru 3 tineri care nu lucrasera niciodata in domeniul vanzarilor si nici al asigurarilor. Pentru ca ne plac provocarile si lucrurile diferite, la finalul lui 2007 am decis sa ne schimbam focusul din business corporate in business retail, pastrand si divizia corporate. Ne-am rebranduit in Otto Broker si am lansat un model total atipic in piata retail de asigurari.

Modelele principale de brokeraj de asigurari sunt bazate pe agenti sau asistenti in brokeraj (colaboratori independenti). Noi lucram cu angajati proprii si avem o retea proprie de vanzari in marile centre comerciale, fiind alaturi de clienti non-stop, de luni pana duminica. In prezent suntem cel mai mare operator de brokeraj de asigurari retail din centre comerciale, fiind partener Carrefour & Cora. Prin divizia corporate gestionam riscurile companiilor romanesti de dimensiuni medii si mari, cat si pentru multinationale prezente in Romania.

Suntem mandri de ceea ce realizam in fiecare zi si de profesionalismul cu care lucram, chiar daca suntem o echipa foarte tanara. Provocam constant mediul in care ne miscam si lansam trenduri constant in piata. Reusim sa mergem inainte pentru ca avem in focus permanent Oamenii: Echipa & Clientii& Partenerii nostri.


Viata in Otto Broker este dinamica, diversa, amuzanta:

Ne place sa formam o echipa frumoasa si in afara programului. Participam la competitii sportive impreuna, ne facem surprize de zilele de nastere si descoperim noi pasiuni impreuna.


De ce Otto Broker?

Cand faci parte din echipa noastra te simti bine. Inveti lucrui noi zi de zi, iti faci prieteni noi, iti depasesti limite si iti descoperi in permanenta punctele forte. Te joci, te distrezi si ai experiente inedite.

Pe langa toate acestea ca Purtator de Palalrie Otto Broker beneficiezi de:


Icon
Program flexibil si libertate de miscare
Icon
Sistem de plata cu autoreglare
Icon
Bonuri de masa
Icon
Calificare profesionala legala in domeniu
Icon
Discount la produsele de asigurare achizitionate
Icon
Concursuri interne si externe
Icon
Programe de dezvoltare profesionala & personala
Icon
Programe de recunoastere a performantei
Icon
Posibilitatea de avansare profesionala
Icon
Buget pentru iesiri la distractie
Icon
Echipa tanara si sociabila
Icon
Teambuilding-uri cu partenerii nostri

Alege-ti echipa!

Odata ajuns la Otto Broker, ai sansa sa lucrezi in diferite departamente ale companiei . Pentru a intelege ce rol are fiecare ti le prezentam pe scurt. Alege ce ti se potriveste!


Image
Vanzari Retail

Vorbim cu fiecare din sutele de clienti in fiecare zi, ii ascultam si ajutam sa identifice si sa minimalizeze riscurile. Suntem cei care stiu sa raspunda intrebarilor clientilor daca au nelamuriri. Atunci cand apar riscuri, oferim sprijin clientilor pentru a beneficia de asigurarea incheiata in cele mai bune conditii.

Image
Vanzari Corporate

Intelegem business-ul fiecarui client in parte si ne documentam referitor la provocarile pietei in care activeaza. Impreuna cu clientul identificam riscurile majore care ii pot afecta activitatea si propunem un plan de acoperire pentru ele in concordanta cu istoricul si cu planurile sale de viitor. Noi suntem cei care atunci cand riscul apare dam sprijin clientilor pentru a benficia de asigurarea incheiata in cele mai bune conditii.

Image
Resurse Umane

Aducem inimile si mintile potrivite sa fim o organizatie mai buna in fiecare zi. Alegem mai intai omul si apoi profesionistul, pentru ca daca meseria se invata sau se fura, integritatea si umorul sunt innascute. Alegem oameni buni si-i ajutam sa devina si mai buni, sa evolueze si sa se descopere. Noi suntem cei care avem grija sa avem motive sa zambim in fiecare zi.

Image
Marketing

Ne asiguram ca informatiile pe care vrem sa le transmitem catre clientii nostri ajung la destinatie in forma si modul in care ne dorim. De asemenea, ne asiguram ca informatiile transmise sunt corecte, utile si accesibile. Avem grija in permanenta de imaginea Otto Broker, atat in mediul intern, cat si in cel extern.

Image
Back Office

Verificam documentele emise de echipele de vanzari pentru a ne asigura ca sunt in concordanta cu standardele agreate pentru fiecare produs, partener sau proces intern. Mentinem legatura cu partenerii asiguratori si ne asiguram ca accepta riscurile clientilor nostri. Daca apar neconcordante nu renuntam pana nu le rezolvam.

Image
Financiar-Contabil

Avem grija sa platim facturile la timp si sa ni se plateasca facturile la timp. Avem grija sa depunem la timp situatiile financiar contabile. Avem grija ca cifrele sa se potriveasca si sa „bata”, cum spun profesionistii. In general, avem grija!

Image
Legal

Mentinem in siguranta oamenii si organizatia. Pastram echilibrul intern si cel in relatie cu tot ce este in afara organizatiei. Ne asiguram constant ca functionam conform legislatiei in vigoare.

Image
Administrativ
Ne asiguram ca lucrurile mici – care conteaza foarte mult – sa fie intotdeauna la locul lor: cafeaua, rechizitele, imprimantele, internetul, telefoanele. Rezolvam situatii diverse si avem grija ca totul sa functioneze.
Image
IT

Transpunem in “cod” idei pentru ca toti colegii nostri sa poata sa isi faca treaba foarte bine, dar si pentru a se simti bine cand lucreaza. De asemenea ne gandim la clientii nostri in permanenta si imbunatatim in permanenta experienta acestora prin toate proiectele noastre.

  • Palarii disponibile

Noi, purtatorii de palarie Otto Broker, avem cateva lucruri in comun: entuziasmul, inovatia, perseverenta si prietenia. Accesand aceasta pagina afli in permanenta care sunt posturile libere la oricare dintre birourile Otto Broker din tara.

Esti pregatit sa incerci palaria Otto Broker?