HORECA  &  IT

In acest domeniu te straduiesti sa oferi cele mai bune servicii clientilor tai si sa le raspunzi rapid solicitarilor.

Totodata, te poti afla in situatia de a-ti asuma raspunderea fata de terti in numeroase situatii. Sub presiunea timpului sau intr-un mediu stresant eventualele erori si omisiuni pot fi insa inevitabile. Pretentiile de despagubiri pentru prejudiciile produse tertilor pot fi uneori greu de estimat si pot constitui un real pericol pentru derularea afacerii.

Stim ca angajatii competenti si de incredere au un rol cheie pentru imaginea unui prestator de servicii si ai nevoie de modalitati pentru a-i proteja, fideliza si motiva.

Imaginea brandului joaca un rol important in acest sector si ai nevoie de solutii pentru a o proteja in situatii de risc speciale, cum ar fi un eventual atac cibernetic care determina pierderi de date, atrage raspunderea civila si provoca daune reputatiei.

Riscurile care afecteaza acest domeniu sunt multiple, insa specialistii Otto Broker iti pot oferi solutii cuprinzatoare pentru a le gestiona eficient. Lucram indeaproape cu fiecare client, ajungem sa cunoastem specificul afacerii tale, analizam riscurile si recomandam cel mai potrivit program de asigurare, in functie de nevoile tale punctuale.

Fie ca ai nevoie de o polita de raspundere civila care sa te despagubeasca in cazul unor pierderi, sau te gandesti sa-ti motivezi angajatii printr-o polita de sanatate, de viata sau de accidente, Otto Broker are solutia potrivita si adaptata pentru compania ta. In acest fel, poti sa fii sigur ca iesi in castig cu orice acoperire aleasa.