CSR

Cauze de care ne pasa

Vrem sa contribuim la o lume mai buna, asa ca avem doua cauze pe care le sustinem constant: copiii si natura.

Otto Broker 20 de ani Via Transilvanica continuam pe drumul care uneste
Otto Broker 20 ani Continuăm pe drumul care unește

La aniversarea de 20 de ani, Otto Broker susține proiectul Via Transilvanica, propunându-și să construiască cel puțin 20 din cei 1400 km. Am lansat o invitație către toți prietenii și colaboratorii, pentru a contribui, alături de noi, la România frumoasă. Echipele Otto Broker au parcurs la pas 20 de km/zi în 21 de etape, pentru a descoperi splendoarea drumului care unește! Împreună, putem sprijini dezvoltarea comunităților pe care le traversează Via Transilvanica și turismul în România.

Image
Zane bune pentru copiii fara posibilitati
De-a lungul timpului am fost constant alaturi de doua centre de plasament: Cehul Silvaniei si Copii in Sanul Familiei. In total ele au grija de aproape 100 de copii fara parinti sau din medii defavorizate. Ne implicam in proiectele lor, le oferim sprijin financiar si ne transformam in „zane bune” ori de cate ori avem ocazia.
Image
Sustinem programul Recicleta
Ne pasa mult de natura si de aerul pe care-l respiram. De aceea am ales sa plantam 300 de copaci pe un teren defrisat din judetul Bacau cu ajutorul autoritatilor locale. In plus, am salvat patru copaci maturi pana acum pentru ca zilnic consumam hartia cu intelepciune si, mai ales, reciclam cu ajutorul programului „Recicleta”
Image
Otto Broker demareaza intr-o Cursa pentru o Bursa
Noi, la Otto Broker, credem in educatie si sustinem actiunile educationale in mod constant. Anul acesta, trei reprezentanti Otto Broker au pedalat 750 de km, intre Viena si Berlin, pentru a ajuta, prin intermediul fundatiei Friends Of Children Romania, 18 copii de la Hirja sa aiba acces la burse educationale.