Risk  management

Cele mai eficiente servicii de risk management

Pentru noi, solutiile de asigurare inseamna in primul rand eficienta, de aceea imbunatatim nu doar produsele pe care ti le propunem, ci si serviciile conexe pe care le poti alege pentru un plus de confort. La Otto Broker ai la dispozitie servicii de risk management cu ajutorul carora te simti pe maini sigure indiferent de riscurile care pot aparea. Experienta de peste 15 ani in asigurari este atu-ul nostru, iar disponibilitatea permanenta fata de clientii nostri ne recomanda ca partener mai presus de orice.

Iata care sunt serviciile de care poti beneficia:

Consiliere in asigurari

Ca specialisti in asigurarile corporate, lucram indeaproape cu fiecare client, astfel incat ajungem sa cunoastem specificul afacerii tale, apoi analizam riscurile si recomandam cel mai potrivit program de asigurare, in functie de nevoile tale punctuale.

Care sunt avantajele tale daca alegi acest serviciu? Vei cheltui mai putin decat de obicei, pentru a asigura mai mult decat de obicei.

Experienta dobandita in timp ne ajuta sa imbunatatim orice program de asigurari existent, contractat direct cu o companie de asigurari.

Beneficiezi de portofoliu larg de solutii

Expertiza Diviziei Corporate Otto Broker acopera toate formele de asigurari generale uzuale. Totodata, am dezvoltat expertiza in domenii de inalta specializare si creativitate in asigurari.

Ne adaptam nevoilor clientilor nostri si le oferim mereu cele mai potrivite solutii. Serviciile dedicate de brokeraj in asigurari companiilor vizeaza domenii diverse:

 • Productie si distributie: auto, FMCG, energie, metalo-chimice, sticlarie, lemn, hartie, mobila
 • Constructii si infrastructura
 • Transport
 • Imobiliare
 • Farma
 • Sevicii financiare: banci, leasing financiar si operational
 • Servicii: IT, HORECA, media si advertising, entertainment
 • Institutii de invatamant si educatie
 • Profesii liberale

Contacteaza reprezentantul Otto Broker pentru mai multe detalii despre acest serviciu.


Image
Contacteaza-ne oricand la:

corporatesales [ @ ] ottobroker.ro
+4 0726 141 494

Intermediere in asigurari

Primul pas pe care il facem in serviciul de intermediere este sa realizam auditul programului de asigurare existent, urmand sa identificam, sa analizam si sa evaluam expunerile la risc ale companiei tale. Pe baza analizei noastre si in functie de expunerea la risc, negociem cu mai multi asiguratori un program personalizat pentru tine.

Mai departe, iti prezentam ofertele asiguratorilor si iti oferim o analiza comparativa a acestora, pentru ca tu sa poti lua cea mai buna decizie.

In plus, iti oferim permanent informatii actualizate despre piata de asigurari si evolutia ei. Mai mult, specialistii Otto Broker pot oferi un program de instruire angajatilor tai care au atributii conexe politelor de asigurare.

In viziunea noastra un program de asigurari nu trebuie sa fie mai scump, insa trebuie sa exceleze in eficienta. De aceea, lucram indeaproape cu fiecare client, ajungem sa cunoastem specificul afacerii sale, iar acest serviciu personalizat inseamna ca vei cheltui mai putin decat de obicei pentru a asigura mai mult decat de obicei. Contacteaza reprezentantul Otto Broker pentru mai multe detalii despre acest serviciu.


Image
Contacteaza-ne oricand la:

corporatesales [ @ ] ottobroker.ro
+4 0726 141 494

Asistenta in caz de dauna

In cazul in care se produce unul dintre riscurile acoperite, tot ce trebuie sa faci este sa-l suni pe consilierul tau Otto Broker. Acesta te ajuta in mod gratuit cu:

 • Informatii cu privire la documentele necesare
 • Asistenta pana la incasarea despagubirilor
 • Informatii cu privire la centrele de dauna ale asiguratorului (pentru asigurarile CASCO si RCA)

Atunci cand are loc unul dintre evenimentele asigurate, contacteaza consilierul Otto Broker prin telefon sau e-mail. In maximum 24 de ore de la data notificarii toate demersurile necesare vor fi realizate.


Image
Contacteaza-ne oricand la:

corporatesales [ @ ] ottobroker.ro
+4 0726 141 494