Contact

Reteaua teritoriala Otto Broker cuprinde 30 de birouri de vanzare, astfel incat sa-ti fie usor sa ajungi la noi. Totodata, specialistii nostri iti ofera consultanta cu privire la oricare dintre tipurile de asigurari, in fiecare zi a saptamanii, intre orele 9:00 – 21:00. Ne dorim sa-ti oferim informatii complete si amanuntite si sa te ghidam spre cele mai avantajoase solutii pentru tine.

Ne poti contacta usor, fie in birourile de vanzare Otto Broker din tara, fie prin intermediul adreselor de mail sau numarul de telefon de mai jos. Poti sa fii sigur ca vei primi un raspuns in timp util, astfel incat sa poti lua o decizie in cunostinta de cauza.


Retail

Comanda o polita de asigurare online sau cere mai multe detalii despre produsele disponibile. Contacteaza-ne oricand:

0732 940 303
comandaonline [ @ ] ottobroker.ro

Sau fa-ne o vizita la birourile de vanzare Otto Broker din tara

Corporate

Te intereseaza sa inchei o polita corporate? Iti oferim toate informatiile necesare, 7 zile din 7. Trimite-ne solicitarea ta la adresa de mail:

corporatesales [ @ ] ottobroker.ro

Oportunitati de angajare

Daca doresti sa faci parte dintr-o echipa tanara si prietenoasa, aplica pentru unul din posturile disponibile la Otto Broker, despre care poti afla accesand pagina de cariere

Asteptam cu interes sa aflam mai multe despre tine la adresa de mail:

hr [ @ ] ottobroker.ro

Parteneriate

Suntem deschisi catre colaborari si parteneriate care privesc vanzarea politelor de asigurare pentru si in numele Otto Broker. Trimite-ne solicitarea ta la adresa de mail:

parteneriat [ @ ] ottobroker.ro

Marketing

Pentru orice propunere de marketing cu Otto Broker, scrie-ne la adresa de mail:

marketing [ @ ] ottobroker.ro

Birouri de vanzare

Vino la oricare dintre birourile noastre nationale si te ajutam sa-ti rezolvi dauna simplu si rapid. Vezi aici datele de contact pentru intreaga retea teritoriala Otto Broker. Consilierii nostri iti stau la dispozitie cu informatii referitoare la pasii pe care trebuie sa-i urmezi atunci cand ai de-a face cu o dauna. Iata care sunt principalele centre de sprijin din tara: