Leadership

Fiecare membru al Echipei Otto Broker se concentreaza sa fie “cel mai bun broker” pentru clientul sau, in fiecare moment. Astfel echipa noastra dispune de toate competentele, experientele si resursele necesare pentru a putea sprijini fiecare client - persoana fizica, IMM, companii medii si mari in a face fata cu succes tuturor provocarilor pe care le intalneste in aceasta noua era a globalizarii si digitalizarii serviciilor. Atitudinea pozitiva si deschiderea catre nevoile clientilor nostri, alaturi de o abordarea centrata pe gasire de solutii ne transforma in ”Partenerul TAU din asigurari”.


Despre Victor Sraer, CEO Otto Broker

Victor s-a nascut la Bacau. La 16 ani, a preluat afacerea familiei in comert si agricultura. In ultimul an de liceu le-a lichidat si s-a inscris la facultate.

In perioada facultatii a fost jurnalist in presa economica in cadrul Mediafax Group, apoi a facut timp de doi ani analiza si monitorizare de presa economica. Victor spune ca a inceput facultatea cu gandul ca va lucra in diplomatie sau in banking. Era sigur ca nu va vinde niciodata asigurari, dar in acelasi timp era la fel de sigur ca vrea sa devina antreprenor.

Astfel, in ultimul an de facultate, in timp ce isi finaliza lucrarea de diploma, Victor lucra si la planul de business pentru Otto Broker. A absolvit in 2001 Facultatea de Relatii Economice Internationale din cadrul ASE. In acelasi an ia nastere Total Advisor, compania care mai tarziu, in 2008, devine Otto Broker.

In prezent este si membru al Comitetului Director al Uniunii Nationale a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania si se implica constant in programe care contribuie la evolutia pietei asigurarilor. Succesul lui este permanent recunoscut prin premiile pe care le-a primit de-a lungul timpului.

Principiile dupa care se ghideaza in viata si in business sunt simple, insa eficiente: invata continuu si nu renunta niciodata. Victor iubeste muntele si drumetiile, iar in ultimii trei ani a dezvoltat o pasiune serioasa pentru mountain biking.