Parteneriate

CUM POTI DEVENI PARTENERUL NOSTRU?

Ai sansa sa colaborezi cu noi in vederea vanzarii de produse de asigurare pentru si in numele Otto Broker. In momentul de fata, suntem unul dintre cei mai importanti jucatori independenti de pe piata brokerajului de asigurari. Datorita prezentei in toata tara, cu precadere in marile hipermarketuri si galerii comerciale, am impus, prin profesionalism si inovatie constanta, noul model de brokeraj de asigurari retail in Romania.

Avantaje principale ale unui parteneriat in asigurari:

 1. Oportunitatea de a conduce si dezvolta o afacere sub marca Otto Broker
 2. Poti oferi toata plaja de asigurari
 3. Poti opera cu softul specializat al partenerului
 4. Beneficiezi in permanenta de programele de pregatire, training de produse & soft-skills.
 5. Beneficiezi de suport tehnic pe produse de asigurare si nu numai.
 6. Ti se pune la dispozitie know-how-ul acestei afaceri de succes in brokerajul de asigurari prin:
  • Manualul operational
  • Manualul de excelenta
  • Manualul de marca.
 7. Ai acoperire pentru cheltuielile legate de raportarile lunare, trimestriale si semestriale catre ASF
 8. Ti se acopera comisioanele bancare reprezentand platile catre asiguratori.
 9. Ti se acopera taxele de participare la diferite evenimente din piata.
 10. Ti se acorda suport juridic, inclusiv privind relatia cu ASF.

Parteneriatul in brokeraj iti ofera o serie de metode, reguli si standarde de desfasurare a activitatii care te ajuta sa-ti dezvolti propria afacere de succes, pas cu pas, sub umbrela Otto Broker.

Ce pasi trebuie sa urmezi pentru a deveni partener Otto Broker?

 1. Ne trimiti un email la parteneriat [ @ ] ottobroker.ro in care ne spui de intentia ta;
 2. Stabilim o intalnire, dupa care:
  • Ne prezinti un plan de parteneriat
  • Evaluam parteneriatul propus
  • Discutam conditiile comerciale si semnam contractul.

PARTENERIATE SPECIALE

 

Parteneriatul cu Carrefour

În 2009, Otto Broker a lansat alaturi de Carrefour proiectul national „Asigurari pentru toti”, consolidandu-si astfel pozitia de lider pe segmentul asigurarilor în centre comerciale.

Programul national „Asigurari pentru toti” se axeaza pe informarea corecta si obiectiva in privinta produselor de asigurare, pentru a familiariza publicul cu acest domeniu si a creste nivelul de incredere in asigurari. Birourile de vanzari Otto Broker din Carrefour ofera clientilor din hipermarket-uri cele mai bune produse de asigurare existente pe piata, la cele mai avantajoase preturi. Alaturi de ofertele celor mai importante companii de asigurare si de pachete speciale, clientii primesc aici consultanta specializata, ceea ce ii ajuta sa gaseasca solutii de asigurare, adecvate cerintelor lor. La birourile de vanzari Carrefour Otto Broker se pot incheia toate tipurile de asigurari, atat cele facultative, cat si cele obligatorii: Locuinta, CASCO, RCA, asigurarea de bicicleta, de calatorie, asigurari de raspunderi, precum si asigurari de viata si sanatate. In plus, clientii beneficiaza de cele doua servicii: Rezolvare Dauna si Asistenta non-stop la dauna. Totodata, brokerii nostri au grija sa ii anunte pe clienti din timp de expirarea politelor si de scadenta ratelor.

Reteaua birourilor de vanzari Otto Broker din Carrefour

Birourile de vanzari Otto Broker – Asigurari pentru toti sunt prezente in galeriile comerciale din Bucuresti si din tara si pun la dispozitia clientilor toate tipurile de asigurari retail: RCA, CASCO, asigurari de locuinta, medicale si multe altele.

Clientii pot afla care sunt ofertele in curs la standurile „Carrefour OttoBroker – Asigurari pentru toti” din hipermarket-urile si galeriile comerciale din tara: Carrefour  Orhideea, Colentina, Colosseum, Baneasa, Brasov, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Constanta, Iasi Felicia, Focsani, dar si online, pe www.carrefour.ro si carrefour-online.ro.

 

Parteneriatul cu cora - (până la 01.04.2024)

Până la data de 01.04.2024, Otto Broker a oferit, in parteneriat cu cora Romania, un program de asigurare pentru clientii fideli ai retelei de hypermarketuri cora. Astfel, până la această dată, detinatorii de carduri de fidelitate cora puteau incheia, la punctele de beneficii cora din Bucuresti, Constanta, Bacau, Ploiesti si Cluj urmatoarele tipuri de asigurari: RCA, asigurarea facultativa a locuintei, asigurarea PAD, CASCO, asigurarea de biciclete, Asigurarea de calatorie, Asigurarea de accidente a persoanelor