Istoric

Noi, Otto Broker, suntem oamenii tai de incredere atunci cand vine vorba de asigurari. De 20 ani te reprezentam in discutia cu asiguratorul si negociem cele mai avantajoase polite pentru tine, in functie de nevoile pe care le ai. In viziunea noastra, orice obstacol poate fi o oportunitate, asa ca mizam pe expertiza dobandita in timp pentru a te convinge ca ai facut cea mai potrivita alegere lucrand cu noi.

2001

Povestea consultantei in asigurari marca Otto Broker incepe in urma cu 20 ani. Pe atunci, compania se numea Total Advisor.

2003

La doi ani de cand ne-am lansat pe piata, inauguram primul birou retail. Inca din 2003, clientii ne pot gasi in centrul comercial Orhideea din Bucuresti.

2004

Expansiunea continua, pastrand profesionalismul si dorinta de a ne vedea clientii multumiti de asigurarile pe care le aleg.

2006

Cand spunem 2006, spunem dublu. Este anul in care atingem pragul de 2 milioane de euro in prime intermediate.

2007

Este inceputul vanzarilor de polite de credit comercial. Ca plan de viitor, ne propunem sa crestem segmentul retail al companiei.

 

2012

Suntem in continua evolutie. 2012 reprezinta anul in care consolidam parteneriate cu Cora, devenim furnizor al Militarilor Romani si asiguram cel mai scump Ferrari din Romania. Aceasta din urma reusita ne aduce si Premiul Special pentru Creativitate.

2014

Lansam Otto Velo, prima asigurare de biciclete din România si devenim membru al asociației internaționale ICBA, cea mai mare retea globala de brokeri specializati in riscuri financiare.

2015

Otto Broker castiga increderea si potentialul de finantare al fondului de investitii The Foundations 1. Ne propunem o crestere accelerata in perioada care urmeaza.