Asigurarile RCA si CASCO pentru companii


Managementul unei flote de vehicule este un proces dificil, in special cand este vorba de reparatiile acestora din diverse cauze. In trafic se intampla foarte des accidente, iar despagubirile pot fi costisitoare. De aceea, e important sa ai acoperire in caz de incidente neasteptate, indiferent de categoria de vehicule din care este alcatuita flota.

RCA este fara indoiala cel mai cunoscut produs de asigurare din Romania, oferind protectie impotriva cererilor de despagubire aparute in urma accidentelor auto. Pe de alta parte, asigurarea CASCO este o polita facultativa, care iti protejeaza flota auto de aproape orice fel de daune. De aceea iti recomandam sa alegi servicii personalizate pentru a beneficia de o acoperire ca la carte. Este important sa discuti cu un broker care stie produsele disponibile pe piata si iti intelege foarte bine nevoile in legatura cu serviciile la dauna, service-urile cu decontare directa, pretul, riscurile acoperite, fransizele si suma asigurata. La Otto Broker beneficiezi de consultanta pentru a incheia politele auto potrivite, adaptate necesitatilor companiei tale.


Ce riscuri acopera

Image
Alexandra Ilie

Corporate Broker

alexandra.ilie [ @ ]ottobroker.ro
0758 042 222

Beneficiile asigurarilor RCA/CASCO prin Otto Broker

Avantajul pe care il ai atunci cand lucrezi cu Otto Broker este ca afli despre toate politele disponibile, precum si detaliile legate de clauze suplimentare acoperite. De ce ti-ai face asigurare RCA si CASCO la noi? Iata cateva caracteristici care ne diferentiaza.
Otto Broker Alte canale de vanzare
Afli rapid si fara batai de cap oferta completa a asiguratorilor de pe piata care emit polite RCA Nu ai posibilitatea sa fii la curent cu toate noutatile in materie de asigurari
Iti ofera consultanta in legatura cu orice produs si serviciu, de luni pana duminica, intre orele 9 – 21 Majoritatea brokerilor lucreaza doar in timpul saptamanii, la program clasic: 9-17
Beneficiezi de consiliere pentru alegerea programului de asigurare menit sa iti reduca costurile operationale si sustinerea continua a fortei de vanzari Ai parte doar de servicii standard, in momentul semnarii politei de asigurare

Cum functioneaza politele

Daca in cazul politelor RCA cel mai important factor este obtinerea pretului optim, in cazul asigurarii CASCO a flotei companiei tale este nevoie de o analiza amanuntita a specialistilor nostri pentru a intelege riscurile si frecventa lor, precum si structura flotei. In urma analizei, specialistii Otto Broker iti pot propune un program de asigurare solid si te pot ajuta sa intelegi cu usurinta care sunt clauzele politelor, precum si riscurile acoperite, excluderile si obligatiile din contractul de asigurare. In plus, beneficiezi de consiliere in caz de dauna si indrumare catre service-urile cu decontare directa, pentru a evita neplacerile cauzate de eventuale intarzieri.

Experienta ne ajuta sa negociem termeni contractuali benefici clientului, care pot acoperi uneori chiar si cazuri de despagubire response de asigurator. La Otto Broker ai suport activ pe parcursul instrumentarii dosarelor de dauna pentru ca masinile avariate din flota companiei tale sa fie reparate si aduse inapoi in activitate in cel mai scurt timp posibil.

;

Societatile de asigurari

Viitorul afacerii tale depinde, intr-o buna masura, si de masurile de precautie pe care ti le iei referitor la eventuale riscuri. Otto Broker colaboreaza cu cei mai buni asiguratori de pe piata pentru a-ti putea propune o gama variata de polite de asigurare.
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Alte asigurari pentru vehicule

O flota de vehicule poate fi expusa riscurilor, iar despagubirile sunt foarte costisitoare. De aceea, e important sa ai acoperire in caz de incidente neasteptate, indiferent de categoria de vehicule din care este alcatuita flota.

In timpul transportului de marfa pe cale terestra, aeriana sau maritima, pot aparea multe evenimente neprevazute. Cu asigurarea Cargo, sunt acoperite riscurile de pierdere sau de avariere a marfii.

Vezi produs

Ca transportator, ai responsabilitatea completa a marfii care ti-a fost incredintata. Beneficiezi de mai multa siguranta cu ajutorul asigurarii CMR, care acopera raspunderea celui care efectueaza transporturi de marfuri cu autovehicule aflate in proprietatea sa sau inchiriate, pentru daune suferite de marfa transportata.

Vezi produs

Mai multe informatii despre asigurarile auto

Iti punem la dispozitie informatii variate si recomandari despre ofertele de asigurare auto de pe piata, precum si despre alte produse si servicii care te-ar putea interesa.
De ce sa cumperi RCA de la Otto Broker?
Aparent toate asigurarile RCA sunt la fel, insa exista si aspecte la care tu nu te-ai gandit. Spre exemplu, acoperirile suplimentare oferite prin asigurarea Carte Verde sunt diferite de la asigurator la asigurator.
Nu toate RCA-urile sunt la fel
Aparent, toate asigurarile RCA sunt la fel, iar caracterul lor obligatoriu te poate face neatent la anumite amanunte. Iata care sunt aspectele de care ar fi util sa tinem cont:
Asigurarea Cargo versus asigurarea CMR
Întrucât polița Cargo este adesea confundată cu polița CMR, vă prezentăm utilitatea și funcționalitatea fiecărei polițe, riscurile acoperite și informațiile necesare pentru încheierea unor astfel de polițe.
Contacteaza-ne

Pentru mai multe informatii, contacteaza specialistii Otto Broker.