Asigurarea de accidente pentru angajati


Accidentele de lucru pot avea loc oriunde si in momente neasteptate, de aceea Otto Broker iti recomanda sa iei masuri de siguranta pentru angajatii companiei tale. Asigurarile de accidente reprezinta protectia de care poate beneficia fiecare angajat in cazul unui eveniment neplacut survenit in timpul atributiilor de serviciu.

Totodata, asigurarea de accidente poate reprezenta un plus atractiv al pachetului de beneficii oferit angajatilor. Atunci cand alegi sa inchei polita de accidente cu ajutorul Otto Broker, beneficiezi de solutii flexibile, cu acoperiri in functie de nevoile si bugetul companiei tale.


Ce riscuri acopera

Image
Ana Maria Poteca

Senior Corporate Broker

anamaria.poteca [ @ ] ottobroker.ro
0725 346 921

Beneficiile Asigurarii de Accidente prin Otto Broker

Avantajul pe care il ai atunci cand lucrezi cu un broker este ca afli despre toate politele disponibile, precum si detaliile legate de clauze suplimentare acoperite. De ce ai incheia o asigurare de accidente pentru angajati prin noi? Iata cateva caracteristici care ne diferentiaza.
Otto Broker Alte canale de vanzare
Iti ofera consultanta pentru a alege solutii flexibile de asigurare, adaptate nevoilor si bugetului companiei tale Ai parte doar de servicii standard de asigurare, fara posibilitatea de a le personaliza
Iti optimizezi costurile: brokerii nostri negociaza cele mai bune oferte cu companiile de asigurari Ai acces la un numar limitat de oferte, cu costuri ridicate
Iti ofera consultanta permanenta in legatura cu orice produs si serviciu si suport pentru instrumentarea si rezolvarea cu succes a daunelor Suport scazut in managementul politei, cati si implicare minima in rezolvarea daunelor

Cum functioneaza polita

Polita de accidente este mult mai accesibila decat o asigurarea de viata sau sanatate si nu implica un contract pe termen lung: polita se incheie de regula pentru 1 an, dar si pentru perioade mai scurte. Se incheie pentru angajatii care au un contract de munca cu firma asigurata, valabilitatea politei incetand la data expirarii acesteia sau la desfacerea contractului de munca. Poate fi incheiata pentru toti angajatii dintr-o profesie, pentru toti angajatii indiferent de profesie sau pentru un numar limitat de angajati, selectati pe criterii obiective (de exemplu, toti angajatii cu vechime peste 6 luni).

Otto Broker dezvolta planuri de acoperire in functie de nevoia de protectie si bugetul companiei tale. Poti asigura angajatii doar pentru riscurile de baza – invaliditate permanenta si deces – sau poti alege si o serie de acoperiri suplimentare, precum indemnizatie zilnica de spitalizare, cheltuieli efectuate in cazul interventiilor chirurgicale, fracturilor, arsurilor.

Totodata, poti alege ca angajatii sa beneficieze de asigurare si in afara programului de lucru, 24 ore din 24, sau in alte tari, ori sa primeasca indemnizatie pentru incapacitate temporara de munca pentru maximum 180 zile pe an sau pentru cheltuieli medicale, interventii chirurgicale, fracturi, arsuri.

;

Societatile de asigurari

Viitorul afacerii tale depinde, intr-o buna masura, si de masurile de precautie pe care ti le iei referitor la eventuale riscuri. Otto Broker colaboreaza cu cei mai buni asiguratori de pe piata pentru a-ti putea propune o gama variata de polite de asigurare. Avem totodata acces la solutii non-standard sau mai competitive fata de cele locale prin accesarea sindicatelor Lloyds.
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Alte asigurari pentru angajati

E foarte important ca angajatii companiei tale sa fie protejati in cazul unor incidente neprevazute. Otto Broker iti prezinta toate posibilitatile de asigurare pentru angajati, astfel incat sa fii sigur ca polita pe care o alegi corespunde tuturor nevoilor echipei tale. Iata ce alte asigurari poti incheia prin Otto Broker:

Polita de sanatate reprezinta siguranta tratamentului corect si la timp, atat in spitalele de stat, cat si in cele private, pentru fiecare dintre angajatii companiei tale. Acestia beneficiaza de protectie financiara in cazul unor afectiuni medicale si acces la servicii medicale complexe sau de baza, imediat, oriunde in Romania sau strainatate. Beneficiile cuprind atat servicii de preventie precum consultatii, analize si alte investigatii, dar şi acoperirea costurilor cu spitalizarea, posibile interventii chirurgicale si tratament, politele fiind deductibile fiscal pentru angajat si angajator.

Vezi produs

Ofera-le angajatilor sansa de a fi acoperiti daca se produc riscuri majore (deces, invaliditate, boala), dar si in caz de supravietuire, in schimbul unei sume de bani prestablite, oferind protectie financiara persoanei asigurate. In cazul unui eveniment nedorit, despagubitul este persoana asigurata sau beneficiarii acestuia.

Vezi produs

Afla mai multe despre asigurarile pentru angajati

Iti punem la dispozitie informatii variate si recomandari despre ofertele de asigurare pentru angajati, precum si alte produse si servicii care te-ar putea interesa.
Avantajele asigurarii de accidente pentru angajati
Asigurarea de accidente pentru angajați poate reprezenta un plus atractiv pachetului de beneficii oferit angajatilor, contribuind la atractia si retentia profesionistilor. Am reunit intr-un infografic principalele avantaje ale acestei polite.
Tot ce trebuie sa stii despre asigurarea de sanatate pentru angajati
Asigurarile de sanatate sunt tot mai mai frecvent incluse in programele de beneficii extrasalariale oferite angajatilor, fiind avantajoase atat pentru angajatori, cat si pentru angajati.
Asigurare de sanatate sau abonament la o clinica medicala privata?- Infografic
Asigurarea de sanatate inseamna siguranta tratamentului corect si la timp si poate fi usa catre orice medic din Romania sau chiar din afara. Angajatii dumneavoastra vor avea protectie financiara in cazul unor afectiuni medicale si acces la servicii medicale complexe sau de baza, imediat, oriunde in Romania sau strainatate.
Contacteaza-ne

Pentru mai multe informatii, contacteaza specialistii Otto Broker.