Rapoartele de credit


Rapoartele de credit sunt instrumente complexe, esentiale pentru managementul riscului de credit. Un raport de credit dintr-o sursa avizata inseamna economie de timp si iti ofera sprijinul necesar evaluarii partenerilor tai de afaceri, clasificandu-i in functie de istoricul platilor si al creditelor.

Expertii Otto Broker iti pun la dispozitie rapoarte de credit prezentate intr-un format usor de utilizat, avand toate informatiile cheie disponibile dintr-o privire.


Image
Razvan Sofalca

Corporate Manager

razvan.sofalca [ @ ] ottobroker.ro
0725 828 630

Beneficiile Rapoartelor de Credit prin Otto Broker

Avantajul pe care il ai atunci cand lucrezi cu Otto Broker este ca afli despre toate politele disponibile, precum si detaliile legate de clauze suplimentare acoperite. De ce ai alege Otto Broker pentru raportul de credit al companiei tale? Iata cateva caracteristici care ne diferentiaza.
Otto Broker Alte canale de vanzare
Beneficiezi de servicii profesioniste, pentru a intelege informatiile cheie despre companie dintr-o privire Ai parte doar de servicii standard de asigurare
Primesti sprijin pentru evaluarea situatiei partenerilor tai de afaceri si ai acces la acces la solutii non-standard sau mai competitive fata de cele locale prin accesarea sindicatelor Lloyds Politele si serviciile oferite au un specific limitat si raspund partial riscurilor la care esti expus
Iti ofera consultanta permanenta in legatura cu orice produs si serviciu Majoritatea brokerilor lucreaza doar in timpul saptamanii, la program clasic

Cum functioneaza

Otto Broker are acces la solutii non-standard in piata din Romania, oferite de partenerii externi in cadrul ICBA – International Credit Broker Alliance, asociatie internationala unde Romania este reprezentata exclusiv de catre noi. Rapoartele de credit pe care le furnizam contin informatii din peste 50 de surse diferite, datorita relatiei cu un serviciu de agregare al informatiilor de credit.

;

Societatile de asigurari

Viitorul afacerii tale depinde, intr-o buna masura, si de masurile de precautie pe care ti le iei referitor la eventuale riscuri. Otto Broker colaboreaza cu cei mai buni asiguratori de pe piata pentru a-ti putea propune o gama variata de polite de asigurare. Avem totodata acces la solutii non-standard sau mai competitive fata de cele locale prin accesarea sindicatelor Lloyds.
Logo
Logo
Logo

Alte tipuri de asigurari

Alaturi de rapoartele de credit la care ai acces prin Otto Broker, te-ar mai putea interesa alte polite care iti ofera siguranta financiara si sunt dedicate specificului companiei pe care o detii. Brokerii nostri iti propun mai multe optiuni:

Acest instrument de asigurare este adecvat companiilor private care vand produse sau furnizeaza servicii cu plata la termen catre clienti companii private, fiind astfel expuse riscului de neplata si, de asemenea, riscului de insolventa a acestora din urma Totodata, daca politica ta comerciala vizeaza extinderea business-ului, acest produs iti ofera un plus de siguranta in alegerea noilor parteneri si mijloacele necesare de maximizare a profitului.

Vezi produs

Aceasta polita se adreseaza, in principal, companiilor - furnizori ai statului- societati de constructii si furnizori de echipamente industriale sau prestatori de servicii pentru domenii conexe constructiilor, permitandu-le sa acopere toate tipurile de garantii - garantia pentru participare la licitatie, cea de returnare a avansului, de buna executie si garantia de mentenanta a lucrarii executate.

Vezi produs

Cand o companie se extinde pe o piata externa prin joint-venture sau isi constituie o filiala se expune unei mari varietati de riscuri. Asigurarea de risc politic ofera acoperire pentru companiile cu expunere externa, precum si pentru contractele cu guvernele straine.

Vezi produs

Afla mai multe despre asigurarile financiare

Iti punem la dispozitie informatii variate si recomandari despre politele de protectie financiare, precum si alte produse si servicii care te-ar putea interesa.
5 avantaje ale asigurării de credit comercial
Asigurarea de credit comercial este un instrument de asigurare adresat companiilor care vând produse sau furnizează servicii cu plata la termen către clienți companii private...
Studiu de caz: Asigurarea de garantie versus scrisoarea de garantie bancara
Asigurarile de garantii se dovedesc o alternativa foarte competitiva la scrisorile de garantie bancara, oferind numeroase beneficii financiare:
Top 5 cele mai comune tipuri de asigurari de raspundere civila
Asigurarea de raspundere civila generala sau delictuala este menita sa-ti ofere protectie impotriva cererilor de despagubire venite de la tertii prejudiciati de reprezentantii companiei...
Contacteaza-ne

Pentru mai multe informatii, contacteaza specialistii Otto Broker.