Constructii  si  infrastructura

Activitatea sectorului de constructii este complexa si trebuie sa te adaptezi schimbarilor rapide. Domeniul este puternic influentat de trendul economic si schimbarile legislative, iar riscurile sunt diverse si trebuie sa le poti identifica si administra.

Iata doar cateva situatii des intalnite in practica. Un utilaj avariat pe santier intarzie finalizarea lucrarilor si clientul te obliga sa platesti daune-interese. Un angajat neatent manevreaza incorect un utilaj si avariaza bunuri ale tertilor. Echipamente scumpe sunt furate si apar costuri pentru inlocuirea lor. Dupa receptia unei lucrari, beneficiarul reclama vicii ascunse. Pe santier, angajatii sunt expusi accidentelor.

Exemplele sunt numeroase, iar riscurile care afecteaza acest domeniu sunt multiple. Specialistii Otto Broker iti pot oferi solutii cuprinzatoare pentru a identifica si minimiza amenintarile. Lucram indeaproape cu fiecare client si ajungem sa cunoastem rapid specificul afacerii tale. Dupa o analiza atenta a riscurilor recomandam cel mai potrivit program de asigurare, in functie de nevoile tale punctuale.