Asigurarea de sanatate pentru angajati


Performanta echipei tale depinde si de un program adecvat de motivare si fidelizare a angajatilor. Politele de sanatate sunt esentiale in industriile cu o piata a muncii foarte competitiva, unde capitalul uman joaca un rol important. Una dintre provocarile pe care le poate intalni o companie este aceea a unui angajat bolnav, ceea ce poate conduce la costuri cu concediul medical si scaderea productivitatii.

Otto Broker te ajuta sa alegi cea mai adecvata solutie de asigurare pentru angajatii companiei tale. In felul acesta, angajatii au acces la servicii medicale fara a avea grija banilor si protectie financiara pentru sanatatea personala. Asigurarea privata de sanatate le permite angajatilor accesul la servicii medicale de calitate, atat in spitalele de stat, cat si in cele private, astfel incat acestia sa aiba libertatea de a alege modalitatea in care doresc sa fie tratati.


Ce riscuri acopera

Image
Gabriela Ichim

Senior Corporate Broker

gabriela.ichim [ @ ] ottobroker.ro
0726 141 493

Beneficiile Asigurarii de Sanatate prin Otto Broker

Avantajul pe care il ai atunci cand lucrezi cu Otto Broker este ca afli despre toate politele disponibile, precum si detaliile legate de clauze suplimentare acoperite. De ce ai incheia o asigurare de sanatate pentru angajati prin noi? Iata cateva caracteristici care ne diferentiaza.
Otto Broker Alte canale de vanzare
Analizam atent afacerea ta si riscurile si iti recomandam si serviciile suplimentare pentru care poti opta, pentru a avea cea mai buna acoperire. Ai parte doar de servicii standard de asigurare, fara alte beneficii
Iti ofera asistenta pentru obtinerea despagubirilor, de luni pana duminica, intre orele 9 – 21 Majoritatea brokerilor nu ofera acest serviciu si lucreaza doar in timpul saptamanii, la program clasic: 9-17
Iti optimizezi costurile: brokerii nostri negociaza cele mai bune oferte cu companiile de asigurari Afli de un numar limitat de oferte, care au costuri prestabilite

Cum functioneaza polita

Acordarea unei asigurari de sanatate in pachetul de beneficii extrasalariale este mai atragatoare pentru angajati decat un bonus sau o crestere salariala echivalenta. In plus, din ianuarie 2016, asigurarile de sanatate pentru angajati sunt integral deductibile pentru angajator la calculul impozitului pe profit si neimpozabile pentru angajat. Totodata, primele nu sunt incluse in baza de calcul a contributiilor sociale la angajat si la angajator – in limita a 400 euro/an/angajat.

In Romania, o asigurare de sanatate privata inseamna numeroase avantaje, datorita carora angajatii se simt in siguranta si au numeroase beneficii:

  • Retea cu peste 600 parteneri medicali
  • Acces la servicii medicale pentru companii cu sucursale la nivel national
  • Acoperire oriunde pe teritoriul Romaniei
  • Rezolvarea urgentelor si in afara orasului de resedinta
  • Decontare directa a cheltuielilor intre clinica si asigurat
  • Alegerea medicului/clinicii la latitudinea clientului

Fiecare asigurat primeste un card de asigurat, o brosura de prezentare a planului de asigurare si conditiile aplicabile. In functie de asiguratorul ales, accesul la servicii se face prin Call Center sau cu programare direct in clinici. In cazul accesului in reteaua de parteneri ai asiguratorului, serviciile medicale sunt decontate intre asigurator si clinica, fara a presupune o plata din partea angajatului. In cazul accesului in reteaua de parteneri agreati ai asiguratorului, serviciile medicale sunt decontate intre asigurator si clinica, fara a presupune o plata din partea angajatului.

;

Societatile de asigurari

Viitorul afacerii tale depinde, intr-o buna masura, si de masurile de precautie pe care ti le iei referitor la eventuale riscuri. Otto Broker colaboreaza cu cei mai buni asiguratori de pe piata pentru a-ti putea propune o gama variata de polite de asigurare. Avem totodata acces la solutii non-standard sau mai competitive fata de cele locale prin accesarea sindicatelor Lloyds.
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Alte asigurari pentru angajati

E foarte important ca angajatii companiei tale sa fie protejati in cazul unor incidente neprevazute. Otto Broker iti prezinta toate posibilitatile de asigurare pentru angajati, astfel incat sa fii sigur ca polita pe care o alegi corespunde tuturor nevoilor echipei tale. Iata ce alte asigurari poti incheia prin Otto Broker:

Angajatii companiei tale pot fi expusi riscurilor neasteptate, de aceea este recomandat sa beneficieze de o asigurare de accidente. Polita acopera evenimentele care pot surveni in timpul indeplinirii atributiilor de serviciu, produse pe traseul normal al deplasarii angajatului de la domiciliu la locul de munca si invers, provenite din afara si produse fara vointa persoanei asigurate.

Vezi produs

Ofera-le angajatilor sansa de a fi acoperiti daca se produc riscuri majore (deces, invaliditate, boala, supravietuire). In schimbul unei sume de bani prestablite, aceasta polita ofera protectie financiara persoanei asigurate. In cazul unui eveniment nedorit, despagubitul este persoana asigurata sau beneficiarii acestuia.

Vezi produs

Afla mai multe despre asigurarile pentru angajati

Iti punem la dispozitie informatii variate si recomandari despre ofertele de asigurare pentru angajati, precum si alte produse si servicii care te-ar putea interesa.
Totul despre asigurarea de sanatate pentru angajati
Asigurarile de sanatate sunt tot mai mai frecvent incluse in programele de beneficii extrasalariale oferite angajatilor, fiind avantajoase atat pentru angajatori, cat si pentru angajati.
Asigurare de sanatate sau majorare salariala?
Asigurarile de sanatate au devenit, in urma modificarilor aduse Codului Fiscal, una dintre parghiile prin care angajatorii pot motiva angajatii intr-un mod eficient fiscal.
Instrument important pentru fidelizarea angajatilor
Razvan Sofalca, Corporate Manager, Otto Broker a raspuns recent intrebarilor 1asig.ro despre rolul jucat de asigurari in motivarea si fidelizarea angajatilor.
Contacteaza-ne

Pentru mai multe informatii, contacteaza specialistii Otto Broker.