Asigurari CASCO adaptate nevoilor tale


Suntem cu totii diferiti, de aceea si nevoile de acoperire variaza de la o persoana la alta. Cu Otto Broker obtii asigurarea CASCO cea mai potrivita pentru tine.


In plus, poti alege servicii unice, asa cum este cel de Rezolvare Dauna, datorita caruia scapi de griji: ne ocupam de solutionarea daunei de la inceput pana la sfarsit si iti aducem masina inapoi reparata.


Icon
In maxim 24 de ore primesti oferte multiple
Icon
Ai serviciul de Rezolvare Dauna de la A la Z
Icon
Ofertele sunt detaliate si explicate pas cu pas de catre consilierul tau Otto Broker

Beneficiile Asigurarii CASCO prin Otto Broker

Atunci cand alegi o asigurare CASCO, iti doresti sa fie varianta optima de pe piata si sa raspunda tuturor cerintelor tale. Ce primesti in plus atunci cand inchei o asigurare la noi? Iata cateva caracteristici care ne diferentiaza de alti jucatori din piata.
Otto Broker Alte canale de vanzare
Iti pune la dispozitie oferte multiple in maxim 24 de ore, zilnic, de luni pana duminica, orele 9 – 21 Majoritatea brokerilor nu iti poate da pe loc o oferta atat de variata; in plus, programul de lucru al acestora e clasic: 9 – 17
Toate ofertele respecta un concept de imagine marca proprie: iti ofera informatii detaliate despre riscurile acoperite, excluderile, acoperirea teritoriala, fransizele Afli doar un minim de informatii despre ofertele disponibile, adesea nefiind detaliate clauze care iti pot aduce limitari ale acoperirii sau excluderi in caz de dauna
Serviciul unic de Rezolvare Dauna: Otto Broker se ocupa de intreaga solutionare a cazului Te ocupi personal de solutionarea daunei: de la deschiderea dosarului de dauna la asigurator, drumuri la service, monitorizarea fiecarei etape, pana la finalizare

Ce acopera asigurarea CASCO

In functie de asigurator, CASCO te protejeaza in cele mai diverse situatii, de la accidente rutiere la caderi de corpuri. Important este ca, in momentul in care inchei asigurarea, sa afli toate detaliile referitoare la riscurile acoperite, pentru a te simti in siguranta.
Ai acoperire atunci cand esti implicat intr-un accident rutier, cu despagubire in limita sumei asigurate.
Indiferent de cauza care a produs avaria (incendiu, explozie, fenomene atmosferice, inundatie, cutremur, caderi de corpuri, loviri cu obiecte mobile sau imobile), polita CASCO asigura daunele.
Daca observi ca lipsesc componente ale masinii, vorbim despre un caz de furt partial, care intra sub acoperirea asigurarii tale CASCO.
Daca nu mai gasesti masina la locul ei, desi ai parcat regulamentar si toate cheile masinii sunt la tine, primesti despagubire din partea asiguratorului.
Daca ai parcat pe locul vecinului si, drept multumire, ti-a vandalizat masina, CASCO acopera costul reparatiilor necesare ca sa-ti recapeti masina asa cum era inainte.

Societatile de asigurari

Colaboram cu cele mai bune companii de asigurari de pe piata, pentru ca tu sa ai acces la o oferta larga de polite si sa decizi care raspunde cel mai bine cerintelor tale. In plus, datorita spiritului inovator Otto Broker, ai parte de solutii de asigurare unice in Romania.
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Mai multe despre asigurarea CASCO

Afla mai multe informatii despre particularitatile unei asigurari CASCO, pentru a fi sigur ca faci cea mai buna alegere. De asemenea, brokerii nostri te asteapta in birourile de vanzare Otto Broker cu sfaturi si recomandari personalizate in functie de nevoile tale.
Intrebari frecvente despre asigurarea Casco
Chiar daca nu este obligatorie, asigurarea CASCO este foarte utila. Daca nu vrei sa cheltuiesti bani de fiecare data cand masina ta pateste ceva, cel mai bine este sa inchei o polita CASCO.
7 lucruri importante atunci cand vrei sa faci o asigurare CASCO
CASCO este abrevierea folosita pentru casualty and collision (accident si tamponare). In tara noastra atat existenta unui numar mare de variante de protectie prin intermediul unei asigurari casco cat si diferentele de cost...
Cum se incheie o Asigurare CASCO
Asigurarea casco este una facultativa. Nu exista o obligatie legala, dar pentru fiecare tip de masina exista cu siguranta un produs potrivit.

Alte tipuri de asigurari

Asigurarea CASCO este doar unul dintre produsele pe care le poti achizitiona prin Otto Broker. Afla mai multe detalii despre celelalte tipuri de asigurari pe care le oferim, fie ca este vorba de siguranta locuintei, a bicicletei sau a ta si a celor dragi.
Asigurarea RCA

Este obligatoriu sa inchei polita RCA, asa ca cel mai bine este sa alegi varianta optima pentru cerintele tale si masina pe care o detii.

Asigurarea de locuinta

Daca te gandesti sa-ti asiguri casa, Otto Broker iti propune o multitudine de oferte si sfaturi, pentru a fi sigur ca alegi cea mai potrivita asigurare pentru tine.

Asigurarea de viata

Siguranta celor dragi este mai presus de orice. Ai grija de familia ta si de tine cu asigurarile de viata care raspund nevoilor tale.

Asigurarea de bicicleta

Daca pedalatul este, pentru tine, mai mult decat un hobby, iti recomandam Otto Velo, singura asigurare de bicicleta din Romania.

Obtine cotatie

Pentru mai multe informatii, contacteaza specialistii Otto Broker.