Ce presupune o asigurare de calatorie?


Cand pleci in calatorii iti doresti sa scapi de batai de cap si sa te concentrezi pe timpul petrecut acolo, fie ca este vorba despre o calatorie de afaceri sau o vacanta alaturi de familie. In astfel de deplasari ai putea avea nevoie de servicii medicale – in urma unui accident sau a unei banale imbolnaviri.


Aceste servicii trebuie sa le platesti. De aceea, o asigurare de calatorie devine foarte utila, mai ales ca poate avea si acoperiri suplimentare: pierderea bagajelor sau a zborului, asistenta juridica in strainatate si alte servicii.


Icon
Ai acoperire in caz de accident sau imbolnaviri
Icon
Despagubire pentru situatii speciale
Icon
Polita flexibila – de la 3 la 365 zile

Beneficiile Asigurarii de Calatorie prin Otto Broker

O asigurare de calatorie standard acopera cheltuielile medicale survenite in urma unui accident sau repatrierea. Insa atunci cand apelezi la serviciile Otto Broker, afli despre toate politele disponibile, precum si detaliile legate de clauze suplimentare acoperite, asa cum sunt sporturile extreme, de exemplu. De ce ti-ai face asigurare de calatorie la noi? Iata cateva caracteristici care ne diferentiaza de alti brokeri.


Otto Broker Alte canale de vanzare
Primesti despagubire pentru situatii speciale: sporturi extreme, pierderea bagajelor si documentelor, raspundere juridica fata de terti si asistenta juridica in strainatate. Ai doar oferte standard, fara servicii particularizate
Poti beneficia de serviciul unic de asistenta telefonica non-stop. Primesti asistenta in limita programului clasic de lucru.
Iti pune la dispozitie pe loc oferte de la mai multi asiguratori, zilnic, de luni pana duminica, intre orele 9 – 21 Majoritatea brokerilor nu iti poate da pe loc o oferta variata; in plus, programul de lucru al acestora e clasic: 9 – 17

Ce acopera o asigurare de calatorie

In functie de tipul de asigurare si de clauzele suplimentare pentru care optezi, acoperirea politei este diferita: de la cele mai simple, care acopera doar cheltuieli medicale ca urmare a unui accident, pana la cele mai complexe, care acopera si imbolnavirea din alte cauze decat cele pre-existente. Este important sa stii ca pretul unei asigurari de calatorie variaza in functie de sumele asigurate, perioada de asigurare, tara de destinatie si varsta persoanei asigurate.

Riscurile acoperite prin acest tip de asigurare sunt urmatoarele:

 • Transportul in caz de urgenta la cea mai apropiata unitate medicala
 • Tratamentul ambulatoriu
 • Medicamente, materiale sanitare si proceduri de diagnosticare prescrise de catre medic
 • Tratamentul efectuat in conditii de spitalizare
 • Transferul catre o unitate de specialitate (daca este recomandat de catre medic)
 • Repatrierea in caz de deces

Astfel de polite de asigurare pot oferi protectie si pentru:

 • Tratament stomatologic de urgenta (in limita unei sume specificate in contractul de asigurare)
 • Pierderea sau deteriorarea bagajelor
 • Intarzierea sau anularea zborului
 • Pierderea documentelor
 • Raspundere civila fata de terti
 • Daca esti client Otto Broker, contacteaza-ne la numarul 0726 141 490 pentru asistenta la dauna
 • Suna cat de repede ai posibilitatea la societatea de asistenta a carui numar il ai trecut in polita de asigurare si ofera informatii referitoare la evenimentul produs si asigurarea ta (in maximum 48 de ore de la producerea evenimentului, daca acest lucru este posibil)
 • Este important ca societatea de asistenta sa aiba o reprezentanta in tara in care te afli pentru a avea acces gratuit la serviciile medicale de care ai nevoie
 • Pastreaza toate facturile, chitantele si fisele de tratament ce iti sunt puse la dispozitie de catre unitatea medicala

Societatile de asigurari

Colaboram cu cele mai bune companii de asigurari de pe piata, pentru ca tu sa ai acces la o oferta larga de polite si sa decizi care raspunde cel mai bine cerintelor tale. In plus, datorita spiritului inovator Otto Broker, ai parte de solutii de asigurare unice in Romania.
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Mai multe despre asigurari de calatorie

Afla mai multe informatii despre oferta de asigurari de calatorie, pentru a fi sigur ca faci cea mai buna alegere. De asemenea, brokerii nostri te asteapta in birourile de vanzare Otto Broker cu sfaturi si recomandari personalizate in functie de nevoile tale.
Infografic Storno
Planuiesti sa pleci in vacanta? Atunci, pe langa rezervarea de bilete de avion si pachete de vacanta, incheie si o asigurare Storno.
Asigurarea de calatorie – intrebari frecvente
Aceasta asigurare este utila in momentul in care pleci din tara. In cazul in care apare o problema medicala serioasa, asigurarea iti acopera cheltuielile impuse de tratamentul de urgenta, pana la stabilizarea starii de sanatate.
Asigurat pentru vacanta?
Vacanta este, pentru fiecare dintre noi, momentul in care uitam de griji si ne relaxam alaturi de cei dragi. Indiferent de locul in care iti petreci vacanta, ar trebui sa stii ca exista solutii de asigurare la indemana tuturor.

Alte tipuri de asigurari

Asigurarea de calatorie este doar unul dintre produsele pe care le poti achizitiona prin Otto Broker. Afla mai multe detalii despre celelalte tipuri de asigurari pe care le oferim, fie ca este vorba de siguranta masinii, a bicicletei sau a ta si a celor dragi.
Asigurarea RCA

Este obligatoriu sa inchei polita RCA, asa ca cel mai bine este sa alegi varianta optima pentru cerintele tale si masina pe care o detii.

Asigurarea CASCO

Vrei sa-ti stii masina acoperita chiar si in cazul celor mai neasteptate daune? Opteaza pentru o polita CASCO din oferta variata pe care ti-o propunem.

Asigurarea de viata

Siguranta celor dragi este mai presus de orice. Ai grija de familia ta si de tine cu asigurarile de viata care raspund nevoilor tale.

Asigurarea de bicicleta

Daca pedalatul este, pentru tine, mai mult decat un hobby, iti recomandam Otto Velo, singura asigurare de bicicleta din Romania.

Calculeaza

Pentru mai multe informatii, contacteaza specialistii Otto Broker.