Descopera  tipurile  de  asigurari  corporate

De ce Otto Broker Corporate?


Pentru a reusi, ai nevoie de un partener care iti intelege business-ul in totalitate si este alaturi de tine chiar si in momentele critice. Cu implicare si profesionalism, echipa Otto Broker Corporate iti propune cele mai potrivite solutii ca sa eviti riscurile.


Peste 400 de clienti companii au incredere in serviciile Diviziei Corporate Otto Broker si in disponibilitatea de a veni cu solutii unice pe piata, menite sa aduca imbunatatiri atat din punct de vedere al acoperirilor, cat si din punct de vedere al costurilor.


Icon
Membru ICBA din 2015
Icon
Asistenta in caz de dauna
Icon
Asigurari adaptate fiecarui business
Icon
Echipa dedicata si prietenoasa
Icon
Disponibilitate non stop
Icon
Solutii de asigurari care cresc profitabilitatea

Ce spun clientii Otto Broker

Fiecare business este unic, de aceea oferim consultanta clientilor nostri pentru a-si alege asigurari in functie de propriile nevoi si obiective. Rezultatul? Clienti multumiti si dornici sa ne recomande mai departe.

Societatile de asigurari

Viitorul afacerii tale depinde, intr-o buna masura, si de masurile de precautie pe care ti le iei referitor la eventuale riscuri. Otto Broker colaboreaza cu cei mai buni asiguratori de pe piata pentru a-ti putea propune o gama variata de polite de asigurare. De asemenea, avem acces la solutii non-standard sau mai competitive fata de cele locale prin accesarea sindicatelor Lloyds.Totodata, beneficiem de serviciile partenerilor externi din cadrul ICBA – International Credit Broker Alliance, asociatie internationala unde Romania este reprezentata exclusiv de catre Otto Broker. Buna cunoastere a pietei ne ajuta sa generam pentru tine economii de 10-30% din resursele de timp, bani si energie consumate.

Otto Broker in presa

Conduci o companie, esti responsabil. Polita de asigurare a raspunderii manageriale, evaluata practic si juridic de Otto Broker, la cea de-a doua editie Power Breakfast.

Citeste articolul

Aproximativ 92% dintre bicicletele furate nu sunt recuperate niciodata, desi majoritatea pagubitilor au raportat furtul la Politie, pe Facebook si pe forumuri specializate.

Citeste articolul

Daca noile reglementari propuse de Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) vor fi implementate, pe piata de brokeraj in asigurari vor ramane maxim 20 de jucatori.

Citeste articolul