Ce inseamna o asigurare de viata potrivita?


Sanatatea si siguranta ta si a celor dragi sunt cele mai de pret, de aceea e bine sa-ti iei masuri de precautie corespunzatoare nevoilor voastre. Otto Broker este alaturi de tine in permanenta si iti ofera toate sfaturile necesare pentru alegerea celei mai potrivite asigurari de viata.

Atunci cand vorbim despre asigurari de viata, ne referim la trei mari cateogrii de polite: asigurari doar pentru protectie, protectie + economisire si asigurari de viata cu componenta investitionala.


Icon
Gama larga de oferte de protectie + economisire
Icon
Consultanta permanenta si asistenta la dauna
Icon
Produs unic pe piata: asigurarea Protego

Beneficiile Asigurarii de Viata prin Otto Broker

In momentul in care alegi din mai multe variante de asigurari de viata, este nevoie sa fii atent la detalii pentru a fi sigur ca optezi pentru cea mai potrivita varianta. De ce ti-ai face asigurare de viata la noi? Iata cateva caracteristici care ne diferentiaza de alti brokeri.
Otto Broker Alte canale de vanzare
Ai produse unice pe piata: asigurarea de accidente si viata OttoProtect, foarte accesibila si permisiva in ceea ce priveste varsta si profesia Nu exista produs similar
Iti ofera consultanta permanenta pe durata valabilitatii politei, precum si asistenta la dauna Afli doar informatiile de baza, fara alte detalii si recomandari despre polite

Ce tip de asigurare sa aleg?

Atunci cand apelezi la serviciile Otto Broker, ai sansa sa alegi polita de viata cea mai adecvata nevoilor tale si ale familiei tale. Poti opta pentru asigurari de viata dedicate exclusiv protectiei, exclusiv economisirii sau care includ ambele componente.

Daca ai un copil si intretii o familie pe care vrei sa o stii in siguranta, aceasta forma de asigurare e cea mai buna solutie. Cu o prima de asigurare pe care sigur ti-o poti permite obtii o suma asigurata considerabila, care ii va ajuta pe ai tai sa se descurce in orice situatii.

Nu vei primi banii inapoi la finalul contractului pentru ca nu acesta este scopul unei astfel de asigurari. In schimb, poti avea sume asigurate de pana la 5 ori mai mari decat in cazul asigurarilor cu componenta de economisire sau de investire. Iti faci o astfel de polita daca aduci cea mai mare parte a veniturilor in casa si ai tai s-ar descurca greu fara aceste venituri.

Ce acopera asigurarea

Asigurarea de viata acopera riscurile de deces din orice cauza, incluzand aici, pe langa accidente, si situatiile de imbolnaviri grave. Asigurarea de viata nu acopera si tratamentele medicale (acestea sunt asigurate prin politele de sanatate), dar la unele produse se pot atasa diverse clauze suplimentare care sa ofere anumite compensatii/despagubiri si in caz de imbolnavire, spitalizare etc.

Produsul unic pe piata OttoProtect, lansat de Otto Broker impreuna cu Grawe Romania, este o asigurare de accidente, menita sa-ti asigure stabilitate financiara in cazul unor evenimente neprevazute, pentru ca tu sa te poti concentra pe vindecare sau recuperare. Polita OttoProtect este disponibila in trei variante: Basic – cu acoperiri gandite exlusiv pentru accidente, Standard si Top – asigurari de viata plus accidente.

In plus, OttoProtect este o asigurare foarte flexibila in ceea ce priveste varsta si profesia persoanei asigurate, precum si costul primei raportat la valoarea de asigurare.

Ce acopera asigurarea

Polita de asigurare de viata OttoProtect te asigura, in limita unor valori prestabilite prin contract, impotriva riscurilor de deces din orice cauza, deces din accident, fractura din accident si inteventii chirurgicale datorate fracturilor din accident, arsuri.

Atunci cand alegi o asigurare cu protectie + economisire, prima de asigurare platita de tine este plasata in diverse instrumente de economisire disponibile companiilor de asigurari si, astfel, se obtine un randament pe acele sume de bani. Asigurarile de viata cu economisire ti se potriveste daca doresti sa te disciplinezi atunci cand vine vorba de facut economii sau daca nu vrei sa dai bani pe asigurari, insa iti doresti sa fii protejat.

Ce acopera asigurarea

Compania de asigurari aloca o parte din prima de asigurare si catre componenta de protectie, astfel incat polita ofera sprijin persoanei asigurate in caz de deces, invaliditate permanenta totala sau partiala. Sumele de bani oferite sunt, insa, mult mai mici decat in cazul asigurarilor de viata doar cu protectie.

Tot o forma a acestei categorii de asigurari de viata o reprezinta si politele destinate copiilor, in baza carora parintii economisesc pentru copiii lor, dar ii si protejeaza din punct de vedere financiar.

Comparativ cu polita de protectie + economisire, prin acest tip de asigurare banii sunt plasati in instrumente investitionale: actiuni, obligatiuni, plasamente valutare etc. De obicei, iti alegi un profil de risc al investitiilor, iar compania de asigurari va plasa banii in instrumente care sa respecte acel mix.

Acestea sunt si ele contracte pe termen lung, asa ca daca te decizi sa investesti pe piata financiara si doresti sa ai si protectie trebuie sa fii pregatit moral “sa stai in investitie”. De-a lungul a 25 de ani vor exista cu siguranta si cresteri, dar si scaderi ale randamentelor, de aceea e important sa nu iesi la prima scadere, pentru ca exista costuri administrative importante pe care le vei suporta, mai cu seama in primii 5-10 ani.

Societatile de asigurari

Colaboram cu cele mai bune companii de asigurari de pe piata, pentru ca tu sa ai acces la o oferta larga de polite si sa decizi care raspunde cel mai bine cerintelor tale.
Logo
Logo
Logo
Logo

Mai multe despre asigurarea de viata

Afla mai multe informatii despre politele de asigurare de viata, pentru a fi sigur ca faci cea mai buna alegere. De asemenea, brokerii nostri te asteapta in birourile de vanzare Otto Broker cu sfaturi si recomandari personalizate in functie de nevoile tale.
5 avantaje ale asigurarii de accidente OttoProtect
Accidentele se pot intampla fiecaruia dintre noi. Cele mai multe accidente sunt minore, insa unele pot fi mai grave si necesita cheltuieli suplimentare greu de prevazut. De aceea Otto Broker iti recomanda sa iei masuri de siguranta. Acum ai o solutie simpla si rapida, cu asigurarea de accidente  OttoProtect.
Asigurarea de Viata PROTEGO de la ASIROM
Incepind cu 01 august 2012, Otto Broker, impreuna cu ASIROM, a lansat un produs unic in piata de asigurari din Romania. Acesta este produsul PROTEGO, o asigurare de viata disponibila in 2 variante de acoperire.
Valoarea asigurarilor de viata pentru persoanele fizice
Asigurarea de viata iti permite sa le oferi celor dragi suportul financiar pentru a trece peste momente de cumpana din viata ta. Cu o prima de asigurare accesibila poti obtine o suma asigurata semnificativa.

Alte tipuri de asigurari

Asigurarea de viata este doar unul dintre produsele pe care le poti achizitiona prin Otto Broker. Afla mai multe detalii despre celelalte tipuri de asigurari pe care le oferim, fie ca este vorba de siguranta locuintei, a masinii sau a bicicletei.
Asigurarea de locuinta

Daca te gandesti sa-ti asiguri casa, Otto Broker iti propune o multitudine de oferte si sfaturi, pentru a fi sigur ca alegi cea mai potrivita asigurare pentru tine.

Asigurarea RCA

Este obligatoriu sa inchei polita RCA, asa ca cel mai bine este sa alegi varianta optima pentru cerintele tale si masina pe care o detii.

Asigurarea CASCO

Vrei sa-ti stii masina acoperita chiar si in cazul celor mai neasteptate daune? Opteaza pentru o polita CASCO din oferta variata pe care ti-o propunem.

Asigurarea de bicicleta

Daca pedalatul este, pentru tine, mai mult decat un hobby, iti recomandam Otto Velo, singura asigurare de bicicleta din Romania.

Obtine cotatie

Pentru mai multe informatii, contacteaza specialistii Otto Broker.