Gama variata de asigurari RCA


Orice conducator auto are grija asigurarii RCA, de aceea este important sa optezi pentru o polita care sa te avantajeze. De la consultantii Otto Broker afli oferta de asigurari RCA ale tuturor asiguratorilor de pe piata, pentru a fi in deplina cunostinta de cauza. Abia dupa ce afli care sunt solutiile disponibile poti alege cea mai buna varianta, in functie de nevoile tale si ale masinii pe care o detii.


Icon
Oferte de la asiguratorii care emit polite RCA
Icon
Clientul beneficiaza de istoricul sau RCA la zi
Icon
Produs unic RCA +, care il despagubeste si pe sofer

Beneficiile Asigurarii RCA prin Otto Broker

In momentul in care inchei o asigurare RCA, ai posibilitatea sa alegi varianta optima pentru tine si masina ta. Ce presupune o astfel de asigurare in momentul in care vii la Otto Broker? Iata cateva caracteristici care ne diferentiaza de alti brokeri.
Otto Broker Alte canale de vanzare
Despagubire pentru sofer sau tractare autoturism Pe langa polita RCA, poti fi despagubit si tu ca sofer, prin achizitionarea unei polite de accident sau poti beneficia de Asistenta Rutiera,in cazul unui eveniment. Beneficiezi de acoperire completa atat pentru tine, cat si pentru masina ta.
Iti pune la dispozitie oferte de la toti asiguratorii romani care emit polite RCA, zilnic, de luni pana duminica, intre orele 9 – 21 Ai parte de un numar limitat de oferte, in limita programului clasic de functionare
Beneficiezi de tot istoricul tau la RCA: te ajutam sa-ti transferi clasa de bonus pe noua masina Faci tu toate eforturile necesare pentru a-ti actualiza istoricul RCA

Ce acopera asigurarea de RCA

Caracterul obligatoriu al asigurarii RCA se dovedeste cu adevarat util in momentul in care esti implicat intr-un accident de masina – fie ca esti singurul vinovat de producerea accidentului sau e vorba de o culpa comuna, asigurarea RCA te scuteste de cheltuieli.
Indiferent daca lovesti o persoana, o masina aflata in trafic sau stationata, un gard sau un stalp, prin polita RCA esti exonerat de la plata daunelor; aceasta responsabilitate revenind asiguratorului. Pentru vatamarile corporale si deces limita de despagubire este de 6 070 000 de euro, iar pentru pagubele materiale aceasta este de 1 220 000 de euro.
Un RCA obisnuit nu despagubeste si soferul accidentat. Pe langa polita RCA, poti fi despagubit si tu ca sofer, prin achizitionarea unei polite de accident sau poti beneficia de Asistenta Rutiera,in cazul unui eveniment

Societatile de asigurari

Colaboram cu cele mai bune companii de asigurari de pe piata, pentru ca tu sa ai acces la o oferta larga de polite si sa decizi care raspunde cel mai bine cerintelor tale. In plus, datorita spiritului inovator Otto Broker, ai parte de solutii de asigurare unice in Romania.
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Mai multe informatii despre asigurari RCA

Afla mai multe detalii despre oferta de asigurari RCA, pentru a fi sigur ca faci cea mai buna alegere. De asemenea, brokerii nostri te asteapta in birourile de vanzare Otto Broker cu sfaturi si recomandari personalizate in functie de nevoile tale.
Nu toate RCA-urile sunt la fel
Caracterul obligatoriu al asigurarii RCA te poate face neatent la anumite amanunte. Iata care sunt aspectele de care ar fi util sa tinem cont:
Informatii utile cand inchei polita RCA
Otto Broker iti ofera cateva ponturi pentru ca tu sa alegi cea mai buna asigurare RCA. Este important ca, inainte de a semna polita, sa verifici urmatoarele date:
De ce sa cumperi RCA de la Otto Broker?
Aparent toate asigurarile RCA sunt la fel, insa exista si aspecte la care tu nu te-ai gandit. Spre exemplu, acoperirile suplimentare oferite prin asigurarea Carte Verde sunt diferite de la asigurator la asigurator.

Alte tipuri de asigurari

Asigurarea RCA este doar unul dintre produsele pe care le poti achizitiona prin Otto Broker. Afla mai multe detalii despre celelalte tipuri de asigurari pe care le oferim, fie ca este vorba de siguranta ta si a familiei tale, ori a bicicletei pe care o detii.
Asigurarea de locuinta

Daca te gandesti sa-ti asiguri casa, Otto Broker iti propune o multitudine de oferte si sfaturi, pentru a fi sigur ca alegi cea mai potrivita asigurare pentru tine.

Asigurarea CASCO

Vrei sa-ti stii masina acoperita chiar si in cazul celor mai neasteptate daune? Opteaza pentru o polita CASCO din oferta variata pe care ti-o propunem.

Asigurarea de viata

Siguranta celor dragi este mai presus de orice. Ai grija de familia ta si de tine cu asigurarile de viata care raspund nevoilor tale.

Asigurarea de bicicleta

Daca pedalatul este, pentru tine, mai mult decat un hobby, iti recomandam Otto Velo, singura asigurare de bicicleta din Romania.

Obtine cotatie

Pentru mai multe informatii, contacteaza specialistii Otto Broker.