Companie  si  valori

In cei peste 20 ani de experienta in asigurari retail si corporate, specialistii nostri au dezvoltat colaborari de lunga durata cu clientii si partenerii Otto Broker, creandu-si reputatia persoanelor de incredere care ofera oricand cele mai potrivite solutii de acoperire. In prezent, Otto Broker este cel mai mare angajator din brokerajul in asigurari din Romania, cu o echipa de 150 de oameni. Relatia cu fiecare dintre clientii nostri este bazata pe comunicare permanenta, din momentul cumpararii politei si pe tot parcursul colaborarii, fiind mereu la dispozitia acestora cu sfaturi si informatii suplimentare.

In viziunea Otto Broker, un program de asigurari mai bun nu trebuie sa fie mai scump, ci mai eficient. Inovatia este o caracteristica a muncii noastre si privim fiecare obstacol ca pe o oportunitate de a aduce produse unice pe piata, care sa raspunda tuturor cerintelor clientilor nostri. Otto Broker inseamna totodata eficienta, initiativa si integritate in toate serviciile oferite, precum si accesibilitate foarte ridicata si atitudine pozitiva, orientata catre succes.

Valorile Otto Broker

Otto Broker inseamna:

  • Eficienta, Initiativa si Integritate - in toate actiunile pe care le intreprindem si, mai cu seama, in tot ceea ce primeste clientul.
  • Inovatie si Inteligenta – gandim pozitiv si privim orice obstacol ca pe o posibila oportunitate.
  • Echipa – o stare de spirit care ne da siguranta succesului.
  • Accesibilitate – suntem cei mai accesibili brokeri din Romania si ne tratam clientii cu respect.

Istoric

Afla cum am devenit cel mai inovativ broker de asigurari de pe piata in 20 ani de existenta.

Diferentiatori

Produsele unice, oferta variata si disponibilitatea permanenta sunt doar cateva motive sa ne alegi.

Leadership

Cunoaste-ne mai bine prin intermediul conducerii Otto Broker si a principiilor dupa care ne ghidam.

Contact

Ia legatura cu reprezentantii Otto Broker pentru orice informatie despre asigurari si servicii.